Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BKM ve UnionPay ile Global Ödeme İmkanında Yeni Dönem

BKM ve UnionPay, TROY’un yurt dışı kullanımını artırmak için stratejik bir işbirliği yaptı.

BKM ve UnionPay, TROY'un

BKM ve UnionPay, TROY’un yurt dışı kullanımını artırmak için stratejik bir işbirliği yaptı.

BKM ve UnionPay’dan TROY için Yeni Anlaşma

Türkiye İletişim ve Bankacılık Merkezi (BKM) ile UnionPay International, TROY’un uluslararası alandaki kullanım alanını genişletmek amacıyla önemli bir stratejik anlaşma imzaladı.

Ozan Deniz: TROY Globalleşiyor

BKM Genel Müdürü Ozan Deniz, bu işbirliğinin TROY kart kullanıcıları için daha kapsamlı bir deneyim sunarak, yurt içindeki güçlü pozisyonunu yurt dışında da sağlamlaştıracağının altını çizdi. Deniz, bu sayede bankalara yeni olanaklar sunulacağını belirtti.

UnionPay ile Daha Fazla Seçenek

UnionPay’in, 200’den fazla ülkede geçerli olan sistemi sayesinde, sahip olduğu kartlarla yurt dışı seyahatlerinde daha kapsamlı alışveriş deneyimi sağlanması hedefleniyor. Kullanıcılar, UnionPay’in sunduğu ayrıcalıklardan ve indirimlerden faydalanma fırsatına sahip olacak.

James Yang: İlişkiler Güçlenecek

UnionPay International Orta Doğu Genel Müdürü James Yang, bu anlaşmanın sektör paydaşlarıyla ilişkilerin güçlenmesine yardımcı olacağına ve Türkiye’nin bankacılık potansiyeline katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. Yang, TROY ve UnionPay özellikli kartların geliştirilmesi için gereken çabayı gösterme sözü verdi.

Bu işbirliği, bankacılık sektöründe alternatif çözüm yolları sunmanın yanı sıra her iki ülkenin kart sistemlerinin gelişimine de katkıda bulunması bekleniyor.

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), China UnionPay sahipliğindeki UnionPay International ile...

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), China UnionPay sahipliğindeki UnionPay International ile stratejik işbirliğine imza attı. BKM Genel Müdürü Ozan Deniz (solda) ve UnionPay International Orta Doğu Genel Müdürü James Yang (sağda) işbirliği anlaşmasını imzaladı.