Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emeklilere peş peşe ayrıcalıklar: İmzalar atıldı

Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları Projesi kapsamında PTTBank ve TROY, emeklilere özel indirim, fırsat ve kampanyalar sunmak için bir araya geldi. TROY logolu banka/kredi kartı sahipleri bu avantajlardan yararlanabilecek.

Türkiye Yüzyılı'nın Emektarları Projesi

Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları Projesi kapsamında PTTBank ve TROY, emeklilere özel indirim, fırsat ve kampanyalar sunmak için bir araya geldi. TROY logolu banka/kredi kartı sahipleri bu avantajlardan yararlanabilecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu, Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları Projesi kapsamında emeklilerin yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla PTT ve TROY kart ile iş birliği protokolü imzaladı. Bu protokol sayesinde milyonlarca emekli, TROY kart ile yapacakları alışverişlerde özel indirimlerden ve avantajlardan yararlanabilecek.

Emeklilerin Alım Gücü Artıyor

Sosyal güvenlik il müdürlükleri, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattı. Bu kapsamda, giyimden ulaşıma, gıdadan ev eşyalarına kadar birçok alanda hizmet veren 3700’ü aşkın firma ile özel anlaşmalar imzalandı. Böylece emeklilerimiz, bu anlaşmalar sayesinde yapacakları harcamalarda önemli ölçüde indirimden yararlanabilecekler.

Ulaşımda ve İletişimde Özel İndirimler

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, emeklilerin seyahatlerini daha uygun hale getirmek için önemli bir adım attı. Şehirlerarası yolcu taşımacılığında yüzde 20, demir yolu taşımacılığında ise yüzde 10 indirim sağlandı. Ayrıca, PTTcell tarafından özel olarak tasarlanan ‘Emekli Paketi’ ile emeklilerimiz, uygun fiyatlı konuşma ve internet hizmetlerinden yararlanabiliyor. PTT Kargo da emeklilerimize yüzde 20 indirim sunuyor.

Konaklamada da İndirimler

Emeklilerimizin konaklama ihtiyaçlarını karşılamak üzere de önemli bir adım atıldı. PTT bünyesindeki misafirhanelerde yüzde 15, sosyal tesislerde ise yüzde 20 indirim uygulanacak. Böylece emeklilerimiz, daha uygun fiyatlarla konaklama ve sosyalleşme fırsatı bulacaklar.

emekliye promosyon

Emeklilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla önemli adımlar atılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın şehirlerarası yolcu taşımacılığında sağladığı %20 ve demir yolu taşımacılığında sağladığı %10 indirim, emeklilerimizin seyahatlerini daha uygun fiyatlı hale getiriyor. PTTcell’in özel olarak tasarladığı ‘Emekli Paketi’ ile emeklilerimiz, uygun fiyatlı konuşma ve internet hizmetlerinden yararlanabiliyor. PTT Kargo’da sunulan %20 indirim ise kargo ihtiyaçlarını daha ekonomik hale getiriyor. Ayrıca, PTT bünyesindeki misafirhanelerde %15, sosyal tesislerde ise %20 indirimle emeklilerimiz konaklama ve sosyalleşme fırsatı buluyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, emekli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırma hedefiyle yürütülen çalışmalar kapsamında, PTT misafirhanelerinden indirimli yararlanma imkanı sağlandığını ifade etmiştir. Sayan, bu işbirliğinin, emeklilerimizin sosyal hayatlarına katkı sağlayacağını vurgulamıştır.

SGK Başkanı’ndan Müjdeli Haberler

SGK Başkanı Raci Kaya, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmek için önemli adımlar attıklarını belirtti. Kaya, yapılan protokollerin emeklilerin sosyal ve ekonomik refahına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

TROY Kart ile Emeklilere Özel Avantajlar

BKM Genel Müdürü Ozan Deniz, PTT ile yapılan iş birliği sayesinde emeklilere TROY kartların daha kolay ulaştırılacağını ve bu sayede emeklilere özel indirim ve kampanyaların yaygınlaşacağını belirtti.

PTT’den Emeklilere Özel Hizmetler

PTT Genel Müdürü Gülten, SGK ve TROY ile yapılan protokol kapsamında emeklilere yönelik hizmetlerin daha da geliştirileceğini ve emeklilerin hayatını kolaylaştıracak çalışmaların devam edeceğini söyledi.