Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EPİAŞ ve Özbek Emtia Borsası Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı

EPİAŞ, Özbek Emtia Borsası ile enerji ve emtia piyasalarında işbirliğini güçlendirmek için bir mutabakat belgesi imzaladı.

EPİAŞ, Özbek Emtia Borsası

EPİAŞ, Özbek Emtia Borsası ile enerji ve emtia piyasalarında işbirliğini güçlendirmek için bir mutabakat belgesi imzaladı.

EPİAŞ ile Özbek Emtia Borsası İşbirliğini Güçlendiriyor

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) ve Özbek Emtia Borsası (UZEX) arasında yapılan işbirliği, iki kuruluşun enerji ve emtia alanındaki potansiyelini artırmak amacıyla yeni adımlar atmasına olanak sağlıyor.

Mutabakat Belgesi İmza Töreni

EPİAŞ’ın resmi web sitesinde duyurulan habere göre, iki kurum arasında imzalanan mutabakat belgesi, enerji ve emtia piyasalarında ortak projelerin geliştirilmesini hedefliyor. İmza törenine EPİAŞ Genel Müdürü Taha Meli Arvas ve UZEX Yönetim Kurulu Başkanı Badriddinov Ziyoviddin Bositovich katıldı.

EPİAŞ’tan İşbirliği Vurgusu

İmza töreninde görüşlerini paylaşan Taha Meli Arvas, Türkiye’nin enerji borsası olarak Özbekistan’da enerji ve emtia piyasalarının gelişimini desteklemek için tecrübelerini ve teknolojik çözümlerini sunmaya hazır olduklarını belirtti. Bu işbirliğinin iki taraf için de büyük faydalar sağlayacağı öngörülüyor.

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) ile Özbek Emtia Borsası (Uzbek Commodity Exchange - UZEX) iş...

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) ile Özbek Emtia Borsası (Uzbek Commodity Exchange – UZEX) iş birliği yapacak. İki kurum arasında enerji ve emtia piyasalarında işbirliğini artırmak amacıyla bir mutabakat belgesi imzalandı. İmza töreni EPİAŞ Genel Müdürü Taha Meli Arvas (solda) ve UZEX Yönetim Kurulu Başkanı Badriddinov Ziyoviddin Bositovich’in (sağda) katılımlarıyla düzenlendi.