Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ICA’nın Otonom Kamyon Projesi, IRF Kongresi’nden Ödülle Döndü

ICA, otonom kamyon projesiyle IRF Kongresi’nde ödül kazanarak akıllı ulaşım sistemlerine katkı sağladı.

ICA, otonom kamyon projesiyle

ICA, otonom kamyon projesiyle IRF Kongresi’nde ödül kazanarak akıllı ulaşım sistemlerine katkı sağladı.

ICA, IRF Kongresi’nde Ödül Kazandı

ICA, Ford ile gerçekleştirdiği otonom kamyon projesi sayesinde Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi’nde “Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri” kategorisinde ödül aldı.

Yenilikçi Çözümlerle Ödül

ICA’nın açıklamasına göre, bu ödül, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’nda uygulanan Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) ile Ford Trucks’ın Seviye-4 Otoyol Pilotu teknolojisine sahip otonom kamyonlarının bir araya gelmesi ile kazanıldı.

Türkiye’de Bir İlk

Proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’ndaki Akıllı Ulaşım Sistemleri altyapısını kullanarak, otonom kamyonun test edilmesiyle gerçekleşti. Bu test, Türkiye’de bir ilk olarak kaydedildi ve yol güvenliği ile verimliliği artırma amacı taşımaktadır.

IRF Kongresi ve Katkıları

IRF Kongresi, üç gün boyunca yol altyapısı, sürdürülebilir mobilite ve akıllı ulaşım sistemleri üzerine tartışmalara ev sahipliği yaptı. Kongrede yol güvenliği, dijitalleşme ve mobilite konuları ön plana çıktı. ICA, bu etkinlikte GOLD sponsor olarak yer alarak, sürdürülebilir yol altyapısı ve mobilite performansına yönelik projelerini tanıttı.

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu...

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi’nde “Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri” kategorisinde ödüle layık görüldü.