Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karsan ve Toyota’dan Hidrojen Teknolojisi İşbirliği

Karsan ve Toyota Motor Europe, hidrojen teknolojisi alanında işbirliğine imza atarak mobilite çözümlerini geliştirmeyi hedefliyor.

Karsan ve Toyota Motor

Karsan ve Toyota Motor Europe, hidrojen teknolojisi alanında işbirliğine imza atarak mobilite çözümlerini geliştirmeyi hedefliyor.

Karsan ve Toyota’dan Hidrojen Teknolojisi İşbirliği

Karsan, hidrojen teknolojisinde dev bir adım atarak Toyota Motor Europe ile işbirliğine imza attı. Bu işbirliği, özellikle Avrupa pazarında daha çevre dostu ve yüksek performanslı mobilite çözümleri sunma hedefini destekliyor.

Karsan CEO’su Okan Baş’ın Açıklamaları

Karsan CEO’su Okan Baş, “Müşterilerimize en güvenilir, en iyi performansa sahip mobilite çözümlerini sunan bir marka olma motivasyonumuzu sürdürüyoruz,” diyerek şirketin hedeflerini vurguladı. Baş, ayrıca Japon otomotiv devi Toyota ile işbirliğinin kendilerine katacağı değerin altını çizdi.

Hidrojen Teknolojisi Yatırımları

Karsan, 2022 Eylül ayında IAA Transportation Fuarı’nda tanıttığı e-ATA Hydrogen modeliyle hidrojen teknolojisine olan bağlılığını gösterdi. Şirket, Toyota’nın Yakıt Hücre Modülleri ile donatılmış hidrojenli otobüslerini 2025’te piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu işbirliği ile birlikte, hidrojen alanındaki iddialarını daha da güçlendirmiş olacaklar.

Toyota’nın Rolü

Toyota Motor Avrupa Hidrojen Fabrikası Başkan Yardımcısı Thiebault Paquet, hidrojenin toplu taşımanın karbon ayak izi azaltmadaki kritik rolüne inandıklarını belirterek, “Karsan’a Yakıt Hücre Modüllerimizi tedarik ederek bu iş birliğini bu noktada genişletmekten mutluluk duyuyoruz,” dedi.

Bu gibi ortaklıklar, otomobil endüstrisinin gelecekteki yönünü belirlemede önemli bir rol oynamaktadır ve Karsan ile Toyota’nın işbirliği, bu vizyonu daha da ileri taşımayı amaçlıyor.

Karsan ve Toyota Motor Europe, "hidrojen teknolojisi" alanında işbirliğine imza attı. Karsan...

Karsan ve Toyota Motor Europe, “hidrojen teknolojisi” alanında işbirliğine imza attı. Karsan CEO’su Okan Baş, açıklamalarda bulundu.