Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul’da Halka Arz Sürecini Tamamladı

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul’da gong töreni ile halka arz sürecini başarıyla tamamladı ve yatırımcıdan yoğun ilgi gördü.

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul’da gong töreni ile halka arz sürecini başarıyla tamamladı ve yatırımcıdan yoğun ilgi gördü.

Özata Denizcilik, Yıldız Pazar’da İşlem Görmeye Başladı

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul’da gerçekleşen düzenle bir gong töreni ile Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı. Törene, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven ve birçok değerli konuk katıldı.

Özata Denizcilik’in Halka Arz Süreci

Özata Denizcilik, deniz taşıtlarının bakım ve onarımı, teknik danışmanlık, mühendislik hizmetleri, tersane ve yüzer havuz işletmeciliği gibi alanlarda faaliyet gösteren köklü bir şirket. Halka arz sürecinde 27-29 Ağustos tarihleri arasında talep toplandı; 1,4 milyar liralık halka arz için 630 bin 376 yatırımcıdan toplamda 5,4 milyar lira talep geldi.

Gelişen Sektör ve Gelecek Hedefleri

Korkmaz Ergun, törende yaptığı konuşmada, Özata Denizcilik’in gemi inşa sektöründe gerçekleştirdiği projelerin önemine vurgu yaptı. Ergun, “Bu halka arz, Özata Denizcilik’in büyümesine katkı sağlayacak. Ülkemizin bu sektördeki güçlü şirketlerinin halka açılması, sektörün gelişimine önemli katkılar sunacaktır,” dedi.

Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven ise halka arzın başarıyla gerçekleştirilmesinin ardından, yeni bir başlangıca işaret ettiğini belirtti: “Yüz binlerce yeni ortağımızın desteğiyle Türkiye’nin denizcilik sektöründe öncü bir şirketi olmayı hedefliyoruz. Kurumsal ve halka açık bir marka olarak büyümemizi sürdüreceğiz,” şeklinde konuştu.

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye...

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul’da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Borsa İstanbul’da yapılan Özata Denizcilik’in gong töreni, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun (ortada), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven (solda), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğba Hicran Ataseven, Duygu Ataseven, Gökhan Ataseven, Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ Genel Müdürü Barış İnal ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.