Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası: Yapı Kredi

Yapı Kredi, Euromoney araştırmasında 10. kez ‘Türkiye’nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası’ seçildi.

Yapı Kredi, Euromoney araştırmasında

Yapı Kredi, Euromoney araştırmasında 10. kez ‘Türkiye’nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası’ seçildi.

Yapı Kredi, Nakit Yönetiminde Zirvede

Yapı Kredi, uluslararası finans yayını Euromoney tarafından gerçekleştirilen bir araştırmada, müşteri oylarıyla belirlenen sonuçlar doğrultusunda Türkiye’nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası seçildi. Bu, bankanın üst üste onuncu kez elde ettiği bir başarı olarak kaydedildi.

Üç Kategoride Birincilik

Bankanın yaptığı açıklamaya göre, nakit yönetimi alanında müşteri hizmetleri, nakit yönetimi ürünleri ve nakit yönetimi teknolojisi kategorilerinde birinci olarak bu unvana layık görüldü.

Müşteri Odaklı Yaklaşım

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, bu başarıyı müşterilerin oylarıyla elde ettiklerini belirterek, “Müşterilerimizi dinleyerek onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmeye öncelik veriyoruz” şeklinde konuştu.

Bankanın hedefinin, kusursuz bir müşteri deneyimi sunmak ve sürdürülebilir müşteri memnuniyetini sağlamak olduğunu ifade eden Erdoğan, nakit yönetimi ekiplerinin sunduğu katma değerli servislerle tedarik zincirindeki paydaşlara önemli çözümler sunduğunu belirtti.

Dijitalleşme ve Verimlilik

Erdoğan, dijitalleşme alanındaki öncü hizmetlerle müşterilerin hayatını kolaylaştırmaya çalıştıklarını vurgulayarak, nakit yönetimi çözümlerinin yanı sıra tedarik zinciri yönetimi süreçlerini de en verimli şekilde yönetmelerine olanak tanıdıklarının altını çizdi.

“Bu başarı, bize hem gurur veriyor hem de daha iyisini başarmak için yüksek bir motivasyon sağlıyor. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizi en iyi çözümlerle desteklemeye ve bir adım önde olmaya devam edeceğiz.” ifadeleriyle Erdoğan sözlerini sonlandırdı.

Bankadan yapılan açıklamada, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan'ın...

Bankadan yapılan açıklamada, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan’ın değerlendirmelerine yer verildi.