Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VacciZone Kurucusuna TeknoFest 2024’te Büyük Ödül

Quick Sigorta destekli VacciZone, TeknoFest 2024’te ‘En İyi Akademik Buluş’ ödülü kazandı.

Quick Sigorta destekli VacciZone,

Quick Sigorta destekli VacciZone, TeknoFest 2024’te ‘En İyi Akademik Buluş’ ödülü kazandı.

Quick Sigorta Destekli VacciZone’un Başarısı

VacciZone’un kurucusu Prof. Dr. Nesrin Özören, TeknoFest 2024’te gerçekleştirilen 9. Uluslararası Patent Fuarı’nda, kanser immünoterapisinde ASC specks zerreciklerinin buluşuyla ‘En İyi Akademik Buluş’ ödülünü kazandı.

Açıklamalar ve Eğilimler

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, sağlık alanında yaptıkları yatırımların önceliklerinden biri olan VacciZone’un, Türk bilim insanlarının çalışmalarını desteklemenin önemine değinerek, “Bu ülkenin bilim insanlarına sahip çıkmak ve onların çalışmalarını desteklemek, bizim en büyük sorumluluklarımızdan biri.” ifadelerini kullandı.

VacciZone’un Yenilikçi Teknolojisi

Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünden Prof. Dr. Nesrin Özören ve ekibi, 2010 yılından bu yana geliştirdikleri ASC mikrokürecik teknolojisi ile sağlık alanında önemli bir yenilik sunuyor. Bu teknoloji, bağışıklık sistemini hedef alarak hastalıklarla mücadelede büyük bir devrim niteliği taşıyor.

Quick Sigorta’nın Yatırımları

Quick Sigorta, VacciZone yatırımıyla birlikte, Türkiye’nin biyoteknoloji sektöründeki gücünü artırmayı hedefliyor. Şirket, sadece finansal destek sağlamakla kalmayıp, bilim ve teknoloji alanındaki liderliği güçlendirmeye yönelik stratejiler geliştirmektedir.

Gelecek Vizyonu

Ahmet Yaşar, “Bilime ve topluma katkı sağlayan bu tür projelere destek vermeye devam edeceğiz.” diyerek, gelecekte de bu tür iş birliklerine sıcak bakacaklarının mesajını verdi.

Quick Sigorta'nın destek verdiği aşı girişimi, VacciZone'un kurucusu Prof. Dr. Nesrin Özören ve...

Quick Sigorta’nın destek verdiği aşı girişimi, VacciZone’un kurucusu Prof. Dr. Nesrin Özören ve ekibinin kanser immünoterapisinde ASC specks zerrecikleri buluşuyla, TeknoFest 2024’te düzenlenen 9’uncu Uluslararası Patent Fuarı’nda “En İyi Akademik Buluş” ödülüne layık görüldü.