Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adam Fawer İstanbul’da Yeni Kitabı ‘Mobius’ ile Okurlarıyla Buluştu

ABD’li yazar Adam Fawer, yeni romanı ‘Mobius’la İstanbul’da hayranlarıyla buluştu ve yazma serüvenini paylaştı.

ABD'li yazar Adam Fawer,

ABD’li yazar Adam Fawer, yeni romanı ‘Mobius’la İstanbul’da hayranlarıyla buluştu ve yazma serüvenini paylaştı.

Adam Fawer’ın Yeni Romanı ‘Mobius’ Türk Okurlarla Buluştu

ÖZLEM LİMON – Tanınmış yazar Adam Fawer, yeni eseri “Mobius”u Türkçe olarak okuyucularıyla buluşturmak için İstanbul’da imza günleri düzenliyor. Fawer, kitabının tanıtımında duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Yeni romanımı Türk okurlarıyla buluşturmak harika hissettiriyor. Yaptığım iş için takdir edilmek çok hoş. Bu benim için dünyalara bedel,” şeklinde konuştu.

Eğitim ve Kariyer Geçmişi

Fawer, Pennsylvania Üniversitesinde lisans ve lisansüstü eğitimini tamamladıktan sonra, Stanford Graduate School of Business‘da MBA programını bitirdi. Kariyerinin başlangıcında, Sony Music, J.P. Morgan gibi tanınmış kuruluşlarda çalıştı. İlk kitabı “Olasılıksız” ünlü bir eser olma özelliğini taşıyarak 18 dile çevrildi ve 2006 yılında “En İyi İlk Roman” dalında International Thriller Writers Ödülü kazandı.

Yazma Süreci ve İlham Kaynakları

Fawer, “Mobius”ta zamanda yolculuk temasını işleyerek, okurlarını sıkmadan etkili bir anlatım tarzı geliştirdiğini belirtti. Yazma süreçlerinin anne ve babası, kendi yaşam mücadeleleri ve başarısızlık hislerinden etkilendiğini açıkladı. “Kitabımı oluşturan ilham gerçekten kendi hayatımdan ve ailemden geliyor,” dedi.

Günlük Yazma Rutinleri

Yazar, yazma alışkanlıklarını paylaşarak, “Bir günü dahi atlamamak önemli. Egzersiz yapmak gibi. Canınız çekmese bile yazmalısınız. Bunun beni söyleyecek bir şey bulmaya zorladığını düşünüyorum,” şeklinde ifadeler kullandı.

Gelecek Projeleri ve Yeni Romanın Etkileri

Fawer, “Mobius”un kendisine yeni bir başlangıç sunduğunu ve önceden yazdığı eserler gibi yoğun ilgi göreceğini düşündüğünü belirtti. D&R’la işbirliği çerçevesinde, kitabını imzaladığı etkinliklerin detaylarını paylaştı. “Bugün Akasya AVM’de D&R’da saat 15.00’da, yarın ise D&R İstinyePark mağazasında kitaplarımı imzalayacağım,” ifadesiyle okuyucularına davette bulundu.

Kişisel Tarihi ve Eserlerine Etkisi

Aslen görme problemiyle mücadele eden Fawer, “Çocukken çok hastaydım ve görme yeteneğimin çoğunu kaybettim. O nedenle hastanelerde hikayelere aşık oldum.” diye ekledi. Yazarlığına olan ilkesel duruşu ve azmi ise birçok okuyucuya ilham vermekte.

"Olasılıksız", "Empati" ve "Oz" adlı kitaplarıyla tanınan yazar Adam Fawer (ortada), yeni kitabı...

“Olasılıksız”, “Empati” ve “Oz” adlı kitaplarıyla tanınan yazar Adam Fawer (ortada), yeni kitabı “Mobius”u Türkçe olarak okurlarla buluşturdu.