Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bengisu Avcı, Molokai Kanalı’nda Zaferini Kazandı

Ultra maraton yüzücüsü Bengisu Avcı, Molokai Kanalı geçişini başarıyla tamamladı ve önemli bir hedefini daha gerçekleştirdi.

Ultra maraton yüzücüsü Bengisu

Ultra maraton yüzücüsü Bengisu Avcı, Molokai Kanalı geçişini başarıyla tamamladı ve önemli bir hedefini daha gerçekleştirdi.

Bengisu Avcı, Molokai Kanalı’nı Geçti

Ultra maraton yüzücüsü Bengisu Avcı, “7 Okyanus” hedefinde önemli bir aşama olan Hawaii’deki Molokai Kanalı geçişini başarıyla tamamladı.

Geçiş Detayları

Bengisu Avcı İletişim Ofisi tarafından yapılan açıklamada, 2024 Mayıs ayında deniz anası temasları nedeniyle yarıda bıraktığı Molokai Kanalı geçişini bugün tamamladığı duyuruldu. Avcı, TSİ 05.28’de Molokai’den yüzmeye başlayarak, yaklaşık 42 kilometrelik parkuru 12 saat 10 dakikada geçerek Hawaii’ye ulaştı.

Önemli Bir Başarı

Daha önce Manş Denizi, Catalina, Cook Boğazı ve Cebelitarık geçişlerini tamamlayan Bengisu Avcı, böylece Okyanus Yedilisi parkurlarından beşini geride bırakan ilk Türk kadın sporcu olmayı başardı. İçinde bulunduğu bu rotada, eğer Kuzey Kanalı (İrlanda-İskoçya) ve Tsugaru’yu (Japonya) geçmeyi de başarırsa, Okyanus Yedilisi’ni tamamlayan ilk Türk sporcu unvanını elde edecek.

Avcı’nın İfadeleri

Bengisu Avcı, “Okyanus, benim kendimi bulduğum yer. Suda kendimi olabildiğince özgür ve huzurlu hissediyorum. Her kulacımda benden sonra gelen Türk kadınlarına yol gösterdiğimi düşünüyor ve inatla yüzmeye devam ediyorum,” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Ultra maraton yüzücüsü Bengisu Avcı, "7 Okyanus" hedefindeki parkurlarından beşincisi olan...

Ultra maraton yüzücüsü Bengisu Avcı, “7 Okyanus” hedefindeki parkurlarından beşincisi olan Hawaii’deki Molokai Kanalı geçişini tamamladı.