Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BMW X3’ün 2025 Modeli Tanıtıldı: İşte Göz Kamaştıran Yeni Tasarımı ve Özellikleri!

Alman otomobil üreticisi BMW,

Alman otomobil üreticisi BMW, 2025 model X3’ü tanıttı. Bu dördüncü nesil X3, önceki neslin yenilenmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Yeni X3, önceki modele göre daha uzun, geniş ve alçak bir yapıya sahip. Özellikle sportif duruşuyla BMW XM’e benziyor.

Yeni X3’ün ikonik böbrek benzeri ızgaraları daha basit ve modern bir tasarıma sahip. Araç, standart olarak 19 inç jantlarla birlikte geliyor ve L şeklindeki farlar siyah veya mavi detaylarla süslenmiş.

Yeni X3, xDrive30 ve M50 olmak üzere iki versiyonla sunuluyor. xDrive30, turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motor ve 48 voltluk hibrit sistemle donatılmışken, M50 versiyonunda turboşarjlı altı silindirli 3.0 litrelik motor bulunuyor.

İç tasarımda, U şeklindeki orta konsol ve kavisli ekranlarla modern bir görünüm sunulurken, aydınlatma detaylarıyla dikkat çeken iç mekân lüks ve konforu bir arada sunuyor. Büyük ekranlar, sürücüye ve yolculara harika bir deneyim yaşatacak.

2025 model BMW X3’ün üretimi yılın ilerleyen dönemlerinde başlayacak. xDrive30 modelinin başlangıç fiyatı 50.675 dolar iken, M50 versiyonunun fiyatı 65.275 dolar olacak.

Yepyeni tasarımı, güçlü motor seçenekleri ve modern iç tasarımıyla yeni BMW X3, otomobil meraklılarının ilgisini çekecek. Lüks ve performansı bir arada arayanlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.