Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Erbakan Aydınlar Belediyesini Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Aydınlar Belediyesi’nde önemli temaslarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Aydınlar Belediyesi’nde önemli temaslarda bulundu.

Fatih Erbakan Aydınlar’da

Yeniden Refah Partisi’nin genel başkanı Fatih Erbakan, Bitlis’teki programları çerçevesinde Aydınlar Belediyesini ziyaret etti. Aydınlar beldesine yaptığı ziyaret sırasında, Belediye Başkanı İbrahim Ergün ve partili üyelerle bir araya geldi.

Teşekkür ve Destek Mesajları

Erbakan, belde sakinlerine seçim sürecindeki desteklerinden ötürü minnettar olduğunu belirtti. Ziyaretine ilişkin bilgi veren Erbakan, “Bugün Bitlis’te önemli ziyaretler gerçekleştirdik,” diyerek bu ziyaretlerin önemine vurgu yaptı.

Erbakan, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Bitlis, geçmişten beri Milli Görüş’e büyük teveccüh gösteren bir yer. Şimdi de Yeniden Refah Partisi’ne olan destekleri çok büyük. Bitlis halkı bizi sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Aydınlar Belediyemizde yapacağımız hizmetlerle, halkın Yeniden Refah Partisini daha iyi tanımasını sağlamak istiyoruz. Belediye başkanımıza başarılar diliyorum.”

Başkan Ergün’ün Açıklamaları

Belediye Başkanı İbrahim Ergün ise Erbakan’ı beldelerinde ağırlamaktan duyduğu mutluluğu belirtti. Ergün, yapılan çalışmalara ilişkin detaylar vererek, bu ziyareti destekleyici bir adım olarak değerlendirdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bitlis'teki programları kapsamında Aydınlar...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bitlis’teki programları kapsamında Aydınlar Belediyesini ziyaret etti.