Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamas Üyesi Hamdan: Filistin Direnişi Güçleniyor

Hamas Siyasi Büro Üyesi Hamdan, Filistin direnişinin güçlü olduğunu ve yeni bir coğrafi harita oluşacağını vurguladı.

Hamas Siyasi Büro Üyesi

Hamas Siyasi Büro Üyesi Hamdan, Filistin direnişinin güçlü olduğunu ve yeni bir coğrafi harita oluşacağını vurguladı.

Filistin Direnişi Güçleniyor

Hamas Siyasi Büro Üyesi Usame el-Hamdan, Filistin direnişinin dün olduğu gibi bugün de “çok iyi durumda olduğunu” ifade etti. Hamdan, “Gazze, üzerine yüklenen sorumluluğu başarıyla yerine getirmiştir. Birçok lider şehit düşmüş ve yeni alternatif liderler yetiştirmiştir” dedi.

Yeni Bir Coğrafya Şekillenecek

Hamdan, birkaç yıl içinde bölgenin yeni haritasını gözlemlemeye başlayacaklarını belirterek, “Bu coğrafyada yeni bir harita oluşacak. Allah’ın izniyle, o haritada İsrail’in yeri olmayacak” ifadesini kullandı.

İslam Dünyası Uyanıyor

İstanbul’daki “Ümmetin Uyanış Öncüsü Filistin” isimli konferansta konuşan Hamdan, İslam dünyasının yeniden bir diriliş sürecinde olduğunu ve Aksa Tufanı operasyonunun bu bağlamda önemli bir dönüm noktası teşkil ettiğini aktardı. Öte yandan Batı’nın insani ve ilkesel anlamda çöktüğünü vurguladı.

Aksa Tufanı’nın Etkileri

Hamdan, Aksa Tufanı operasyonunun uluslararası sistemin çirkin yüzünü açığa çıkardığını belirterek, “Artık düşmanlarımızı ve dostlarımızı ayırt edebilir hale geldik. Cihat yeniden itibar kazanıyor” dedi. Direnişin sadece Gazze ile değil, tüm Filistin topraklarında sürdüğünü belirtti.

Gazze’nin Direnişi

Hamdan, Gazze halkının her türlü acıya rağmen topraklarını terk etmediğini söyleyerek, “Hayati bir fırsat yakalamış durumdayız. Bu fırsat bir daha gelmeyebilir. Birkaç yıl içinde bu bölgenin haritasının değişeceğini göreceğiz” ifadelerini kullandı.

İstanbul'da bir otelde "Ümmetin Uyanış Öncüsü Filistin" başlıklı 7. Kuala Lumpur Forumu...

İstanbul’da bir otelde “Ümmetin Uyanış Öncüsü Filistin” başlıklı 7. Kuala Lumpur Forumu Konferansı’nın açılışı gerçekleştirildi. Hamas Siyasi Büro Üyesi Usame el-Hamdan, programa katılarak konuşma yaptı.