Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lüksün Zirvesi! Yenilenen 2024 Audi Q7 Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Audi, 2024 model Q7’nin

Audi, 2024 model Q7’nin tanıtımını yaparak aracı tamamen yenilenmiş bir ön ızgara tasarımıyla sunmuştur. Yenilenen bal peteği şeklindeki ızgara, aracın alt havalandırmalarının da değişmesine neden olmuştur. Ayrıca, aracın farları lazer destekli ve kişiselleştirilebilir HD Matrix teknolojisiyle donatılmıştır.

Aracın arka kısmında da bazı yenilikler mevcuttur. Arka aydınlatmaların iç kısmındaki değişiklikler ve çift egzoz çıkışlarının daha iri görünmesi, aracın daha modern ve güçlü bir görünüme sahip olmasını sağlamaktadır.

2024 Audi Q7’nin iç tasarımı önceki modele benzer olsa da önemli yazılım değişiklikleri yapılmıştır. Tam dijital gösterge ekranı ve iki adet dokunmatik ekran, lüks bir deneyim sunmaktadır. Ayrıca, üçüncü taraf yazılımların bilgi-eğlence ekranına entegre edilebilmesi, uygulamaların doğrudan araç üzerinden kullanılmasını sağlamaktadır.

2024 Audi Q7, tüketicilere geniş bir motor seçeneği sunmaktadır. 3.0 litrelik dizel motor, 228 veya 282 beygir gücünde, 335 beygir gücünde V6 motor ve 500 beygir gücündeki 4.0 litrelik V8 motor gibi seçenekler bulunmaktadır.

Audi Q7 Avrupa pazarına birkaç ay içinde sunulacak ve başlangıç fiyatı 79.300 euro olacaktır. Türkiye’ye ne zaman geleceği henüz belli değil ancak en ucuz Q7 modeli için 7.6 milyon TL’lik bir fiyat beklendiği belirtilmektedir.

Yenilenen 2024 Audi Q7, lüks ve performansı bir arada sunarak otomobil tutkunlarının beğenisini kazanmaya devam edecek.