Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Bin 530 Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi

Samsun’un İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonda 5 bin 530 sentetik ecza hapı ele geçirildi, iki kişi gözaltına alındı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen

Samsun’un İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonda 5 bin 530 sentetik ecza hapı ele geçirildi, iki kişi gözaltına alındı.

Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu

Samsun’un İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen büyük bir uyuşturucu operasyonunda, 5 bin 530 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak iki şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon Detayları

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretini engellemek amacıyla sürdürdükleri çalışmalar çerçevesinde, İlkadım ilçesinde operasyon düzenledi. Şüphelilerin isimleri F.K. (22) ve S.M.K. (27) olarak belirlendi.

Yapılan aramada, şüphelilerin araçlarında 5 bin 530 sentetik ecza hapı bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyet müdürlüğüne götürülerek ifadelerine başvuruldu.

Uyuşturucu İle Mücadele Süreci

Yetkililer, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı ve vatandaşları bu tür suçların önüne geçmek için dikkatli olmaya davet etti.

 Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 bin 530 sentetik ecza hapı ele...

Samsun’un İlkadım ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 bin 530 sentetik ecza hapı ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.