Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TalentforBIZ Kariyer Etkinliği Taşkent’te Başlıyor

TalentforBIZ etkinliği yarın Taşkent’te, Türk şirketleri ve Özbek gençlerini buluşturacak.

TalentforBIZ etkinliği yarın Taşkent'te,

TalentforBIZ etkinliği yarın Taşkent’te, Türk şirketleri ve Özbek gençlerini buluşturacak.

TalentforBIZ Kariyer Etkinliği Yarın Taşkent’te Gerçekleşecek

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından 2019 yılından bu yana düzenlenenTalentforBIZ kariyer etkinliği, yarın Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te başlayacak.

Etkinlik Detayları

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan etkinlik, Hyatt Regency Taşkent Oteli‘nde sabah 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bu etkinlikte, Türk şirketleri ile Özbek gençlerinin buluşması sağlanacak ve binlerce üniversite öğrencisi ile mezun, iş, staj ve eğitim olanaklarından yararlanma fırsatı bulacak.

Öne Çıkan Şirketler ve Aktiviteler

Etkinlik kapsamındaki kariyer fırsatları arasında ASELSAN, Halkbank, Türk Hava Yolları gibi önde gelen Türk firmaları yer alırken, Çalık Enerji, Koç İnşaat ve Kontrolmatik gibi Özbekistan’da faaliyet gösteren Türk kuruluşlarının yöneticileri ile söyleşiler, bilgilendirme oturumları ve mülakatlar gibi birçok etkinlik düzenlenecek.

Genç Mühendisler İçin Mülakatlar

Etkinlikte, ASELSAN ve Türksat tarafından kurulan Olmazor StarTUp Kuluçka Merkezi‘nde istihdam edileceği genç mühendislerin mülakatları yapılacak. Ayrıca, TUSAŞ mühendisler için Engineer Enhancement Programı kapsamında, başvuru alarak ön görüşmeler gerçekleştirecek.

Gelecek Planları

Kaynak bulma ve yetenek geliştirme amacıyla etkinlik, Özbekistan’ın ardından Bosna Hersek, Kazakistan ve Kırgızistan gibi ülkelerde de devam edecek.

Kayıt ve Bilgi

Etkinliğe katılım için Türkiye’nin dijital kariyer platformu Yetenek Kapısı üzerinden kayıt yapılması gerekmekte. Katılımcıların yetkinliklerini etkili bir şekilde işverenlere iletebilmeleri için bu platformda 3 dilde hizmet sunulduğu ve profillerinin güncel tutulması öneriliyor. Detaylı bilgiler ise talentforbiz.org web sitesi ve @talentforbiz sosyal medya hesapları üzerinden edinilebilir.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda 2019'dan bu yana 9 farklı ülkede 13...

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda 2019’dan bu yana 9 farklı ülkede 13 kez gerçekleştirilen TalentforBIZ kariyer etkinliği, yarın Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenecek. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinden yapılan açıklamaya göre, bu yıl Özbekistan’da dördüncüsü düzenlenecek etkinlik, yarın saat 09.00-17.00 saatleri arasında Hyatt Regency Taşkent Otel’de gerçekleştirilecek.