Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalova’da Eşini Öldürmekle İddia Edilen Sanık Hakim Karşısına Çıktı

Yalova’da kayalıktan düştüğü belirtilen kadının ölümüne neden olduğu öne sürülen sanığın duruşması başladı.

Yalova'da kayalıktan düştüğü belirtilen

Yalova’da kayalıktan düştüğü belirtilen kadının ölümüne neden olduğu öne sürülen sanığın duruşması başladı.

Yalova’da Kadın Cinayeti Davası

Yalova’nın Altınova ilçesinde, geçen yıl ocak ayında eşi Semiha S.’yi bir kayalıktan iterek ölümüne sebep olduğu iddia edilen sanık Erdal Necip S, Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı.

Duruşmada Dikkat Çeken İfadeler

Mahkemeye giren sanık, kendisi hakkında “eşe karşı kasten öldürme” suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldığını belirtti. Duruşmaya, maktulün yakınları ve taraf avukatları da katıldı.

Erdal Necip S, ifadesinde çiftin, genellikle uyumlu bir ilişki yürüttüğünü vurgulayarak, “Eşim çabuk sinirlenebiliyordu ama ben her zaman pozitif düşünmeye çalıştım. Olay günü birlikte kayalıklara gittiğimizde sadece düştüğünü gördüm, kendisini kaybettim,” şeklinde konuştu.

Olayın Mahiyeti Hakkında Tartışmalar

Sanığın, eşiyle gittikleri restoranda vakit geçirdikleri ve daha sonra fotoğraf çekmek amacıyla Ballıkaya mevkisinde kayalıklara çıktıklarını anlattığı belirtildi. Mahkeme sırasında sanığın, olaydan bir gün önce yüksekten düşme haberini okuduğunu ifade etmesi üzerine başkan, bunun kaza olup olmadığını sorguladı.

Ölen kadının annesi Selma Dursun, sanığın ifade tutarlılığının olmadığını belirterek, “Öyle bir havada kıza 1 saat 40 dakika burada bekletmiş. Her seferinde farklı bir ifade veriyor,” dedi.

Hukuki Süreç Devam Ediyor

Olayın ardından sanık, tutuklandı ve mahkeme, dosyada eksikliklerin giderilmesi ve olay yerinde keşif yapılması için duruşmayı erteledi. Semiha S’nin ölümünün kaza değil cinayet olduğu konusunda avukatlar arasında tartışmalar sürmeye devam ediyor.

Olayın Detayları

Semiha S, 24 Ocak 2023’te eşiyle bulunduğu yerden düşerek hayatını kaybetmiş, cenazesi Bursa’nın Orhangazi ilçesinde toprağa verilmişti. Eşinin ifadesi doğrultusunda gözaltına alınan Erdal Necip S, 16 Mayıs’ta tutuklanmıştı.

Yalova'nın Altınova ilçesinde geçen yıl ocak ayında eşini yaklaşık 20 metre yükseklikteki...

Yalova’nın Altınova ilçesinde geçen yıl ocak ayında eşini yaklaşık 20 metre yükseklikteki kayalıktan iterek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Olay günü kayalıklarda Semiha S’nin yaptığı öz çekimler de dava dosyasına eklendi.