Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da arka arkaya iki deprem birden

Son dakika deprem haberi: Afyonkarahisar’da deprem meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan ve yaklaşık 10 saniye süren depremin büyüklüğünü AFAD 4,4 olarak duy…

Son dakika deprem haberi:

Son dakika deprem haberi: Afyonkarahisar’da deprem meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan ve yaklaşık 10 saniye süren depremin büyüklüğünü AFAD 4,4 olarak duy…

Afyonkarahisar bugün sabah saatlerinde depremle sarsıldı. Saat 06.24’te Ataköy Mahallesi’nde merkez üssü olan 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, yaklaşık 10 saniye boyunca şiddetli bir şekilde hissedildi ve çevre illerde de hissedilen bir şok etkisi yarattı.

İlk depremin ardından kısa bir süre sonra, saat 06.30’da 3,5 büyüklüğünde ikinci bir sarsıntı daha yaşandı. Her iki deprem de kısa süreli paniğe yol açarken, şu ana kadar herhangi bir olumsuz olay veya hasar bildirilmedi.

Afyonkarahisar deprem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, AFAD ve ilgili kurumların saha taramaları sonucunda herhangi bir olumsuz durumun tespit edilmediğini belirtti. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Yerlikaya, ülke genelinde afetlere karşı tedbirlerin devam edeceğini vurguladı.

Afyonkarahisar’daki depremler, bölgede yaşayanları sokağa dökmüş olsa da, şu ana kadar can kaybı veya maddi zarar rapor edilmedi. Yetkililer, vatandaşların olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olmalarını ve gerekli güvenlik tedbirlerini almalarını öneriyor.