Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Bahçeli Rahatsızlığı Ne? Devlet Bahçeli Son Durumu Nasıl?

Bugün partilerin grup toplantıları

Bugün partilerin grup toplantıları her Salı olduğu gibi devam etti. Ancak Milliyetçi Hareket Partisi’nde bugün farklı bir durum yaşandı. Genel Başkan Devlet Bahçeli, yıllardır ayakta konuşmasını sürdüren biri olarak bilinirken, bugün oturarak konuşmasını tamamladı. Ayakta durmada zorlandığı görülen Bahçeli, grup toplantısının ardından salondan güçlükle ayrılırken rahatsızlandı. Gazeteciler hızla dışarı çıkarıldı ve merak konusu haline gelen Devlet Bahçeli’nin rahatsızlığıyla ilgili sorular gündeme geldi.

Bahçeli’nin rahatsızlığının tansiyon problemi olduğu açıklandı. MHP tarafından yapılan resmi açıklamada tansiyon sorunu yaşadığı belirtildi. Gazetecilerin dışarı çıkarılmasının ardından özel bir odaya alınan Bahçeli, burada dinlenmeye çekildi. Tansiyonun normale dönmesinin ardından ise Bahçeli, normal programına devam etti.

Parti kaynaklarından yapılan açıklamalarda Meclis’te sorun yaşadığı ancak son durumunun iyi olduğu aktarıldı. TBMM’den ayrıldıktan sonra MHP Genel Merkezi’ne geçen Bahçeli, çalışmalarına burada devam etmektedir. Editör: Ahmet Yılmaz.