Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökhan Ünver kimdir, kaç yaşında, evli mi, eşi kim?

Sosyal medya fenomeni Gökhan

Sosyal medya fenomeni Gökhan Ünver, 27 Şubat 1986’da İstanbul’da doğmuştur. Reklamcılık mesleğine sahip olan Ünver, sosyal medyada yayınladığı videolarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. Mizah anlayışı ve özgün içerikleriyle dikkat çeken Ünver, stand-up gösterileri de yapmaktadır.

Gökhan Ünver, komedi dünyasındaki başarısını olaylara olan farklı bakış açısına borçludur. Günlük hayattan ilham alan esprileri ve samimi tavırlarıyla takipçilerinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Sosyal medyadaki hesabında paylaştığı videolar, küfür kullanmadan mizahı ön plana çıkararak geniş kitlelere ulaşmıştır.

Ünver, İstanbul’da doğmuş olup, Trabzonlu bir anneden ve Amasyalı bir babadan gelmektedir. Reklamcılık sektöründe çalıp başlayan Gökhan Ünver, sosyal medya üzerinden kazandığı popülerlikle kariyerini bu alana yönlendirmiştir. Evli ve bir çocuk babası olan Ünver, aile hayatını genellikle sosyal medyada paylaşmamayı tercih etmektedir. Sosyal medya hesabında 3 milyon 300 bin takipçisi bulunmaktadır.

Muhabir: Ahmet Durlanık