Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OnlyFans hesabı olan Türk ünlüler! Fotoğraflı tam liste

OnlyFans, kullanıcıların içerik üreterek

OnlyFans, kullanıcıların içerik üreterek para kazanabildiği bir sosyal medya platformudur. Genellikle cinsel içerikli fotoğraf ve videoların paylaşıldığı bu platformda içerik üreticileri, aboneleri sayesinde para kazanabilmektedir. Türkiye’de bulunan bazı ünlüler de OnlyFans platformunda içerik üreterek gelir elde etmektedir. İşte Türk ünlülerin OnlyFans hesapları:

1. Merve Taşkın: Merve Taşkın, içerik üreticiliği ve paylaştığı ilgi çeken fotoğraflarla sık sık gündeme gelmektedir. Müstehcenlik suçuyla da karşı karşıya kalan Taşkın, OnlyFans’ta içerik üretmekte ve abonelerinden ücret almaktadır.
2. Cansu Taşkın: Yılmaz Erdoğan ile yakın görüntüleriyle dikkat çeken Cansu Taşkın, OnlyFans platformunda da içerik üreten ünlülerden biridir.
3. Nihal Candan: Kara para aklama suçundan tutuklu yargılanan Nihal Candan, OnlyFans platformunda da yer almaktadır.
4. Ebru Polat: Avukatlık mesleğini bırakıp şarkıcılığa yönelen Ebru Polat, OnlyFans’ta abonelere içerik sunmaktadır.
5. Bahar Candan: İşte Benim Stilim programından tanıdığımız Bahar Candan, abonelerine içerik sunmanın yanı sıra OnlyFans platformunda yer almaktadır.
6. Sinem Özgür: Eskiden milli yüzücü olan Sinem Özgür, OnlyFans’ta içerik üretmekte ve abonelerinden ücret almaktadır.
7. Gizem Bağdaçiçek: Fenerbahçeli futbolcu Bruma ile olan konuşmalarıyla gündeme gelen Gizem Bağdaçiçek, OnlyFans platformunda içerik üretmektedir.
8. Merve Sanay: Genç fenomen Merve Sanay, takipçilerinin isteği üzerine OnlyFans platformuna katılmış ve içerik üretmektedir.
9. Neslihan Güneş: Kendini mimari tasarımcı olarak tanımlayan Neslihan Güneş, Trendyol reklamları ve OnlyFans profili sayesinde ünlenmiş ve geniş bir takipçi kitlesine hitap etmektedir.

Muhabir: Ahmet Durlanık