Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sizinle uğraşan birinden kurtulmak için dua

Düşmanlardan korunmak ve hilelerini

Düşmanlardan korunmak ve hilelerini boşa çıkarmak için okunabilecek duaların önemine dikkat çekiliyor. Bu tür duaların amacı, kötü niyetli insanlardan korunmak ve iç huzuru sağlamaktır. İşte, düşmanların kötülüklerinden sizi koruyacak dua örnekleri:

1. İlk dua şöyle: “Bismillahirrahmanirrahim. Lâ ilâhe illa’llâhü hıcâben beynî ve beyne külli şeytânin. Lâ ilâhe illa’llâhü hıcâben beynî ve beyne külli belâin ve kadâin…” şeklinde devam eden dua düşmanların kötülüklerinden korunmaya yardımcı olabilir.

2. Bir diğer önemli dua ise şu şekildedir: “Bismillahirrahmanirrahim. Allâhümme bi-satveti ceberûti gahrike. Ve bi-sür’ati iğâseti nasrike ve bi-ğayratike li-intihâki hurumâtike…” Bu dua, sıkıntılı ve tehlikeli zamanlarda okunduğunda koruyup kurtarabilir.

3. Salaten Tüncina duası da önemli bir koruyucu duadır: “Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat…”

Sizinle uğraşan birinden kurtulmak için okunabilecek bir diğer dua ise yine “Bismillahirrahmanirrahim…” şeklinde başlayan ve devam eden dua olarak karşımıza çıkıyor.

Bu dualar düşmanlardan korunmak, iç huzur sağlamak ve kötülüklerden uzak durmak için önemli birer yardımcı olabilir. Güven ve koruma içinde olmak adına dua etmek her zaman önemlidir.