Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın Karatepe kimdir? Yalçın Karatepe’nin babası kimdir?

CHP Hazine ve Maliye

CHP Hazine ve Maliye Bakanlığından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe’nin hayatı ve ailesi hakkında bilgiler veren bir haber yayınlandı. Yalçın Karatepe, 14 Ekim 1964 tarihinde Malatya’da doğmuş, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde iktisat eğitimi almış ve New Orleans Üniversitesi’nde finans alanında doktora yapmıştır. 2012-2015 yılları arasında Ankara Üniversitesi’nde dekanlık yapmıştır.

Yalçın Karatepe, aynı zamanda CHP Parti Meclisi üyesidir ve CHP Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Haberde, Yalçın Karatepe’nin babası olarak geçen Şükrü Karatepe’nin hayatı da ele alınmıştır. Şükrü Karatepe, Türk hukukçu, akademisyen ve eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanıdır.

Ancak, belirtilen bilgilerin Şükrü Karatepe’nin Yalçın Karatepe’nin babası olduğunu doğrulamadığı da vurgulanmıştır. Haberi yazan muhabir, Ahmet Durlanık olarak belirtilmiştir. Haberde yer alan görseller ise Yalçın Karatepe ve Şükrü Karatepe’yi temsil eden fotoğraflardan oluşmaktadır.