Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

42 Yıl Sonra Düğün Heyecanı: Nafize ve Şenol Yılmaz

Aydın’da 42 yıl önce evlenen çift, düğün yapma fırsatını bu yıl buldu.

Aydın'da 42 yıl önce

Aydın’da 42 yıl önce evlenen çift, düğün yapma fırsatını bu yıl buldu.

Aydınlı Çift, 42 Yıl Önce Yapılmayan Düğünlerini Gerçekleştirdi

Aydın’ın İncirliova ilçesinde, 1982 yılında evliliklerini gerçekleştiren Nafize (59) ve Şenol Yılmaz (61) çifti, uzun yıllar süren bekleyişin ardından düğün heyecanı yaşadı.

Maddi Zorluklar Düğün Yapmayı Engellemişti

Evlenmeleri sırasında maddi imkansızlıklar nedeniyle düğün yapma fırsatını bulamayan çift, tam 42 yıl sonra hayallerini gerçekleştirdi. Sınırteke Mahallesi’nde gerçekleştirilen organizasyonda, çiftin yakınları ve dostları da onlara eşlik etti.

Davul ve Klarnetle Coşkulu Bir Kutlama

Düğünde davul ve klarnet eşliğinde eğlenceli anlar yaşandı. Davetliler, mutlu çiftin bu özel gününü kutlamak için bir araya geldi.

Mutluluklarını Paylaştılar

Şenol Yılmaz, düğün yapamadıkları için yıllarca içlerinin bir köşesinde ukde kaldığını belirterek, “Maddi imkansızlıklardan dolayı düğün yapamadık. Ancak çocuklarımızın vesilesiyle bu günümüze kavuştuk” dedi.

Nafize Yılmaz ise düzenlenen bu mutlu etkinlikten dolayı oldukça memnun olduğunu ifade ederek, “Komşularımızla ve arkadaşlarımızla bir araya gelip eğlence yapıyoruz. Çok mutluyum” dedi.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, evliliklerinde düğün yapamayan çift, 42 yıl sonra düğün heyecanı...

Aydın’ın İncirliova ilçesinde, evliliklerinde düğün yapamayan çift, 42 yıl sonra düğün heyecanı yaşadı. Kentte 1982 yılında evlenen ancak maddi koşullar nedeniyle söz konusu tarihte düğün yapamayan 3 çocuk sahibi Nafize (59) ve Şenol Yılmaz (61) çifti için düğün organizasyonu yapıldı.