Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu hafta 11 yeni film vizyona giriyor!

Sinema dünyasında bu haftanın

Sinema dünyasında bu haftanın dikkat çeken filmleri arasında yer alan “Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç” adlı yapım, Will Smith, Martin Lawrence ve Vanessa Hudgens’i başrollerde buluşturuyor. Miami’nin yaşlı ve hantal polis ikilisinin başına gelen tuzaklarla dolu macerayı anlatan film, aksiyon ve komedi severlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Richard Linklater’ın yönettiği “Hit Man” ise polis teşkilatında ek iş yapan bir profesörün sahte bir tetikçi olarak görev almasıyla gelişen olayları konu ediniyor. Glen Powell, Adria Arjona, Retta ve Austin Amelio’nun başrolleri paylaştığı bu eğlenceli film, seyircileri kahkahaya boğacak.

Bir diğer dikkat çeken yapım ise Jade Halley Bartlett imzalı “Miller’ın Favorisi”. Martin Freeman ve Jenna Ortega’nın başrollerini paylaştığı film, bir profesör ile yetenekli öğrencisi arasındaki ilişkiye odaklanıyor. Bashir Salahuddin, Gideon Adlon, Dagmara Dominczyk ve Christine Adams gibi isimlerin de rol aldığı yapım, duygusal bir hikayeyi perdeye taşıyor.

Yerli sinema sevenler için ise Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun yönettiği “An”, merak uyandıran bir bilim kurgu filmi olarak karşımıza çıkıyor. Anıl Altınöz, Tuğba Dokuzlar ve Zeynep Anıl’ın başrollerini paylaştığı yapım, genç bir nöroloji doktorunun keşfettiği bir anomaliyi aydınlatma çabasını konu alıyor.

Haftanın korku filmleri arasında yer alan “Adak”, “Gözcüler” ve “3. Gece Habis” ise izleyicileri gerilim dolu anlara sürüklüyor. Bu filmler arasında dakikalarca nefesiniz kesilecek ve tüyleriniz ürperirken heyecan dolu dakikalar geçireceksiniz.

Haftanın animasyonları arasında ise Japonya yapımı “Haikyu!! The Dumpster Battle” ve Avustralya yapımı “Combat Wombat” öne çıkıyor. Voleybol tutkunları için keyifli bir hikaye sunan Haikyu!! ve güçlü karakterlerin buluştuğu Combat Wombat, animasyon sevenlerin ilgisini çekmeye aday.