Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu hafta sinemalarda 8 yeni film var!

Aksiyon meraklılarını sinema salonlarına

Aksiyon meraklılarını sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen “Furiosa: Bir Mad Max Destanı” filmi, yönetmen George Miller tarafından yönetiliyor. Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Tom Burke gibi ünlü oyuncuların yer aldığı film, “Fury Road” filminde tanıdığımız Furiosa karakterinin kökenlerini ve nasıl güçlü bir savaşçıya dönüştüğünü anlatıyor.

“Tunahan Kurt imzalı “Karganın Uykusu” filminde Ahmet Ağgün, Alperen Aktaş ve Engin Yüksel başrolleri paylaşıyor. Dram türündeki film, işlev görmeyen bir maden aktarım tesisinde müdür olarak çalışan Nasip’in, çocukluğundan beri yaşadığı uyurgezerlik sorunu ile baş etmeye çalışmasını ele alıyor.

Bilim kurgu türünde olan “Yapay Sevgilim” filminin başrollerini Shailene Woodley, Jack Whitehall ve Paul Rust paylaşıyor. Charles ile Elaine’in birlik olup kendi robot ikizlerinin peşine düşmek zorunda kalınca, gerçek aşkı öğrenmelerini konu alıyor.

Haftanın tek animasyon filmi “Keçigiller”, Kianoush Dalvand ve Farzad Dalvand imzasını taşıyor. Genç keçilerin toplumlarında bir ateşkeşi korumak için cesurca giriştikleri macerayı konu ediyor.

Haftanın korku filmleri arasında bulunan “Ammon”, Celal Demirtaş tarafından yönetiliyor ve Mehmet Cula, Güldemet Durukan ve Fırat Tosun gibi oyuncuları barındırıyor. Bir müzik akademisi öğrencisinin kabuslarını merak edip araştırmaya başlamasıyla gelişen olayları anlatıyor.

Ayrıca, “Biaz: Kara İyenin Laneti”, “Gizlenen” ve “Şeytan Tohumları” gibi korku filmleri de haftanın dikkat çeken yapımları arasında yer alıyor. Bu filmler farklı korku ve gerilim temalarını izleyicilerle buluşturarak sinemaseverlere heyecan dolu bir deneyim sunmayı hedefliyor.