Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Heyecan verici etkinlik: 6. Etnospor Kültür Festivali yarın kapılarını açıyor!

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından düzenlenen altıncı Etnospor Kültür Festivali, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda dört gün boyunca gerçekleşecek. Festivalde ziyaretçiler, ücretsiz olarak geleneksel sporlar, oyunlar, sanatlar, gastronomi ve daha birçok etkinliğe katılma fırsatı bulacak.

Festival, 30 ülkeden katılımcıyı ağırlayacak ve her yaştan ziyaretçiye eşsiz bir deneyim yaşatacak. Ziyaretçiler, profesyoneller eşliğinde ok atma, at binme gibi geleneksel sporları ücretsiz olarak deneyimleme şansı bulacaklar.

Ayrıca festival boyunca çocuklar ve dezavantajlı gruplar için özel etkinlikler düzenlenecek. Dezavantajlı gruplara hipoterapi, atölyeler ve engelli sanatçıların sahneleyeceği etkinlikler gibi imkanlar sunulacak.

Festival, dünya mutfağından lezzetlerin yanı sıra Karabağ Atları’nın gösterileri ile de ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. Ayrıca festival kapsamında fotoğraf yarışması düzenlenecek ve ziyaretçilerin yaşayacağı deneyimler fotoğraflarla ölümsüzleştirilecek.

6. Etnospor Kültür Festivali, geleneksel sporların canlandırılması ve kültürel etkileşimin artırılması amacıyla düzenlenirken ziyaretçilere unutulmaz bir etkinlik ve deneyim fırsatı sunacak.