Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seyyahın Düşü Sanat Severlerle Buluşuyor: Son Dakika Haberleri Burada!

Ressam ve yazar Ayşenur

Ressam ve yazar Ayşenur Bağlı’nın ikinci resim sergisi Bursalı sanatseverlerle buluşuyor. 1-9 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan sergi, bir seyyahın düş dünyasını yansıtıyor. Türkiye’nin önemli turistik mekanlarının yanı sıra natürmort eserlerin de yer aldığı sergi, sanatseverleri etkilemeye hazırlanıyor.

Sergide “Seyyahın Düşü” ismiyle sergilenecek eserler arasında Osmanlı gezgini Kapadokya’da balonları seyrederken betimlenen bir resim ve Pamukkale Travertenlerinde sema gösterisi yapan semazenleri gösteren bir eser dikkat çekiyor.

Bağlı, sergi için yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en ilgi çekici mekanlarına zamandan bağımsız karakterler ekleyerek başka bir evren kurguladım. Örneğin Kapadokya’daki eserimde Osmanlı gezginini resmettim. Aynı zamanda Bursa Koza Han’da geçen eserimde ise Osmanlı döneminde yaşamış bir hanımefendiyi kitap okurken betimledim” dedi.

Ayrıca, Bağlı’nın fantastik-macera türündeki romanı “Tiamat’ın Kolyesi” festivale özel düzenlenecek bir söyleşiyle okuyucularla buluşacak. 9 Haziran Pazar günü saat 13.00’te Bursa İl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleşecek olan “Ayşenur Bağlı ile Fantastik Roman Okumaları: Tiamat’ın Kolyesi” adlı söyleşi programı ücretsiz olarak düzenlenecek.