Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adı Barış Alper Yılmaz ile anılan Şeyma Subaşı’ndan aşk itirafı!

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla aşk hayatını gündemde tutmaya devam ediyor. Son olarak futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılan Subaşı, aşık olduğunu itiraf etti.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla aşk hayatını gündemde tutmaya devam ediyor. Son olarak futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılan Subaşı, aşık olduğunu itiraf etti.

EURO 2024’te gösterdiği performansla adından söz ettiren milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ve sosyete yıldızı Şeyma Subaşı’nın aynı mekanda eğlendiği iddiası magazin gündemini meşgul ediyor. İkilinin samimi tavırları ve mekandan geç saatlerde birlikte ayrılışları, aşk dedikodularına yol açtı.

Acun Ilıcalı’dan Boşandıktan Sonra Aşk Hayatıyla Gündemde

Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden sonra aşk hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, Meedo ile yaşadığı kısa süreli evlilikle de mutluluğu bulamamıştı. Tek celsede boşanan Subaşı’nın özel hayatı merak konusu olmaya devam ediyor.

“Tahmin Edin Ne Oldu?”

Son paylaşımında “Tahmin edin ne oldu?” diyerek takipçilerini meraklandıran Subaşı, yeni bir aşk yaşadığını mı itiraf ediyor? Yoksa bambaşka bir gelişmeden mi bahsediyor?

Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Takipçileri, Subaşı’nın neyi tahmin etmelerini istediğini yorumlarda soruyor ve yeni bir aşk ihtimalini heyecanla bekliyor.

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde yaptığı Instagram paylaşımıyla aşk hayatıyla bir kez daha gündemde. “Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum… Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum” sözleriyle takipçilerini şaşırttı.

Eski Eşinin Mekanından Aşk Mesajı

Subaşı’nın bu paylaşımı, daha da dikkat çekici hale geldi. Paylaşımı, 7 yıl önce Acun Ilıcalı ile evlendiği mekandan yapması, akıllara “Acaba yeni sevgilisiyle mi buradadır?” sorusunu getirdi.