Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünlüler Instagram yasağına tepki gösterdi!

2 Ağustos’ta BTK, Instagram’ı kapattı. Bu karar, ünlülerden de tepki gördü. Kimileri durumu çok kızarken, kimileri de eğlenceli bir şekilde yorumladı.

2 Ağustos'ta BTK, Instagram'ı

2 Ağustos’ta BTK, Instagram’ı kapattı. Bu karar, ünlülerden de tepki gördü. Kimileri durumu çok kızarken, kimileri de eğlenceli bir şekilde yorumladı.

BTK, 2 Ağustos’ta Instagram’ı kapattı. Bu kararı duyuran MYNET’in haberinde, BTK’nın kararının numarası bile verildi. Ünlüler de bu duruma farklı tepkiler verdi. Kimileri çok kızdı, kimileri de durumu eğlenceli buldu.

ŞAHAN GÖKBAKAR: ESPRİLİ BİR TEPKİ

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Instagram yasağına esprili bir yaklaşım sergiledi. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, “Abi telefon geldi başkana söyle ınstagramı kapatsın. Bassın tuşuna ınstagramı kapatsın. bastım kapattım.” diyerek takipçilerini güldürdü.

HALUK LEVENT: ENDİŞELİ BİR SES

Yardımseverliğiyle tanınan Haluk Levent ise bu karara daha ciddi bir yaklaşım sergileyerek X üzerinden yaptığı paylaşımda, “Anlamıyorum anlamayacağım da. Dünyada Çin’e, Kuzey Kore’ye dönen bir ülke konumuna girmesek mi artık. Yok muydu başka bir yolu?” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

instagram

CÜNEYT ÖZDEMİR: KESİN SÖZLER

Gazeteci ve yazar Cüneyt Özdemir de Instagram yasağına sert bir tepki gösteren isimlerden oldu. X hesabından yaptığı paylaşımda, “Günümüzde Instagram’ı kapatan bir ülke, 3. Dünya ülkesidir. Utanın, utanın…'” ifadelerini kullanarak durumu eleştirdi.

AYKUT ELMAS: ESPRİLİ BİR GÖZLEM

Instagram fenomeni Aykut Elmas ise yaşanan durumu esprili bir şekilde yorumlayarak, “Instagram kapatılınca, influencerlar ücretsiz izne çıkmış gibi hissediyor.” dedi.

YASEMİN SAKALLIOĞLU: İRONİK BİR PAYLAŞIM

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu da Instagram yasağına mizahi bir yaklaşım sergiledi. “Instagram kapanınca biraz sokakta yürüdüm de meğer kilom normalmiş ve gayet güzel bir kadınmışım. Ayrıca eşimin gözleri de kahverengiymiş ve evliliğimiz gayet yolunda gidiyormuş” şeklinde yaptığı paylaşımla takipçilerini güldürdü.

İREM DERİCİ: SİNİRİNİ TUTAMADI

Yeni şarkısıyla gündeme gelen İrem Derici, Instagram yasağı karşısında sinirlerine hakim olamadı. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Olacak iş mi?” diyerek küfürlü bir ifade kullandı.