Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de ayrılık sinyali: Odasını topladığı iddia edildi

AK Parti’de ‘değişimin’ ikinci dalgası başladı, gözler parti kulislerine çevrildi.

AK Parti'de 'değişimin' ikinci

AK Parti’de ‘değişimin’ ikinci dalgası başladı, gözler parti kulislerine çevrildi.

31 Mart seçimlerinin ardından, AK Parti’de değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. İlk olarak il başkanları düzeyinde gerçekleşen değişiklikler, şimdi daha üst kademelere taşınıyor. Parti kulislerinde sıkça konuşulan 23 Temmuz tarihi, yeni bir dönemin habercisi olarak öne çıkıyor.

AK PARTİ

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI VEDAYA HAZIRLANIYOR

Parti kulislerinde dolaşan bilgilere göre, bazı genel başkan yardımcıları odalarını toplamaya başlamış durumda. Bu hazırlıklar, partide önemli değişimlerin yaşanacağının bir işareti olarak değerlendiriliyor. Gözler 23 Temmuz tarihine çevrilmişken, kulislerde yapılan bu konuşmalar partinin geleceği hakkında merak uyandırıyor.

YENİDEN YAPILANMA SÜRECEK

Görevden alınmayı bekleyen bazı genel başkan yardımcılarının, parti faaliyetleriyle ilgili planlamalarını yeni durumu göz önünde bulundurarak 23 Temmuz sonrasına erteledikleri ileri sürüldü. MKYK toplantısında, AK Parti’nin kongre takviminin görüşüleceği ve il ile ilçe başkanlıklarındaki değişim sürecinin devam edeceği ifade edildi.

KABİNE İÇİN YENİ DEĞİŞİKLİK TAKVİMİ BELİRLENİYOR

Ekim ayında başlayacak yeni dönemde Meclis grup yönetiminde bazı değişikliklerin olabileceği öngörülüyor. Kabinede gerçekleşecek yeni değişikliklerin ise kongre takvimiyle eş zamanlı olarak yapılacağı belirtiliyor. Cumhurbaşkanlığı bürokrasisinde beklenen değişimlerin de kısa süre içinde hayata geçirileceği ifade ediliyor.

Bazı politika kurullarının kaldırılacağı ve başdanışman pozisyonlarının azaltılacağı da öne sürülen iddialar arasında yer alıyor.