Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sosyal Medyada Dezenformasyon Yapan Genç Gözaltına Alındı

18 yaşındaki T.D., yanlış bilgi yayarak halkı yanıltmaktan gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Yerlikaya önemli açıklamalarda bulundu.

18 yaşındaki T.D., yanlış

18 yaşındaki T.D., yanlış bilgi yayarak halkı yanıltmaktan gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Yerlikaya önemli açıklamalarda bulundu.

Sosyal Medyada Halkı Yanıltan Paylaşımlar Cezalandırılıyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yanıltıcı içerik paylaşan bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya’dan Açıklama

Ali Yerlikaya, 18 yaşındaki T.D. isimli şahsın, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındığını belirtti. T.D.’nin, E.N.B. adlı bir çocuğun tehdit ve şantaja maruz kaldığına dair yanıltıcı görüntüler paylaştığını ifade etti.

Yerlikaya, Siber Daire Başkanlığının, sosyal medya üzerinden yayımlanan bu videonun kurgu olduğunu tespit ettiğini kaydetti. Ayrıca, İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün E.N.B. isminde bir çocuğu koruma altına aldığını ve ifade işlemlerinin psikolog eşliğinde yürütüleceğini belirtti.

Halkı Provokatif Paylaşımlara Karşı Uyardı

Bakan Yerlikaya, sosyal medyada yapılan provokatif paylaşımlara dikkat çekerek; “Aziz milletimizi sosyal medya üzerinden yapılan provokatif paylaşımlara karşı bir kez daha uyarmak istiyorum. Siber devriyelerimiz, bu tür provokatif içerikleri yayanların her zaman peşindedir. Bu konuda kararlılığımız devam edecektir,” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, E.N.B. adlı çocuğun tehdit ve şantaja maruz kaldığı sözde...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, E.N.B. adlı çocuğun tehdit ve şantaja maruz kaldığı sözde görüntüleri, halkı yanıltıcı şekilde internet üzerinden yayımlayan T.D. isimli 18 yaşındaki şahsın, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını bildirdi.