Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla Gümüşhane’de Partililerle Buluştu

Mehmet Aşıla, Gümüşhane’de partililerle bir araya gelerek teşkilat çalışmaları ve güncel konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Mehmet Aşıla, Gümüşhane'de partililerle

Mehmet Aşıla, Gümüşhane’de partililerle bir araya gelerek teşkilat çalışmaları ve güncel konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane’de Toplandı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisi bünyesindeki teşkilat çalışmaları çerçevesinde Gümüşhane‘de il başkanlığını ziyaret etti.

Teşkilat Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas ve yerel partililerle bir araya gelen Aşıla, partinin geçmişine ve geleceğine dair bilgiler paylaştı. Aşıla, “Milli görüş olarak geçmişimiz 55 yıl. Yeniden Refah Partisi olarak önümüzdeki aylarda 6’ncı yılımızı dolduracağız. Yeni bir parti olmamıza rağmen büyük bir gelişme gösterdik. Türkiye genelinde 81 il ve 922 ilçede teşkilatlar kurma çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

İsrail’in Saldırılarına Tepki

Aşıla, güncel uluslararası konulara da değinerek, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınadı. “İsrail şu anda pervasızca hareket ediyor. Lübnan’ı bombalıyor. Bu durum, o bölgedeki arzımevut sınırları içerisindeki menfaatler için gerçekleştirilmektedir. Bizim topraklarımızın bir bölümü de bu çatışma alanında yer almakta.” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisinin...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisinin Gümüşhane il başkanlığını ziyaret etti.