Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası’nda İlk Gün

Edirne’de düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası’nın ilk gününün ardından Türk sporcular büyük başarılar elde etti.

Edirne'de düzenlenen 23 Yaş

Edirne’de düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası’nın ilk gününün ardından Türk sporcular büyük başarılar elde etti.

23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası’nda İlk Gün Yarışları Tamamlandı

Edirne’de Meriç Nehri’nde gerçekleştirilen 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonasının ilk gününde yarışmalar sona erdi.

Heyecan Dolu Yarışlar

Şampiyonanın ilk gününde, 28 ülkeden 600 sporcu elemelerde ve sıralama yarışlarında ter döktü. Türkiye, Kürek Milli Takımı olarak 12 farklı kategoride 35 sporcuyla mücadele ederken, 10 kategorideki tüm ekipler finale adını yazdırdı. Ayrıca, diğer 2 kategori için yarışan Türk sporcuların da yarın final mücadelesi vereceği belirtildi.

Büyük Başarı İçin Hedefler

Kürek Milli Takımı Başantrenörü Sonat Doğan, basın mensuplarıyla yaptığı görüşmede, organizasyonun ilk gününde elde ettikleri başarıdan dolayı memnun olduklarını vurguladı. Doğan, “Tüm kategorilerde başarı sağlamamız oldukça önemli. Yarın sabah seansında 2 yarı finalimiz var. Bu yarışların da finale kalacağına inanıyoruz. 12 ekiple katılarak bir ilki başarmak istiyoruz. Hedefimiz, en çok madalya kazanmak ve İstiklal Marşı’mızı duyurmak.” şeklinde konuştu.

Parkurun Durumu ve Organizasyon Süreci

Doğan, Meriç Nehri’ndeki parkurun uluslararası katılımcılar tarafından beğenilmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Yarışmanın son günü, cumartesi günü düzenlenecek final yarışları ve madalya töreniyle sonuçlanacak.

 Edirne'de Meriç Nehri'nde oluşturulan parkurda düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Kürek...

Edirne’de Meriç Nehri’nde oluşturulan parkurda düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası’nda ilk gün yarışları sona erdi. Kürek Milli Takımı Başantrenörü Sonat Doğan, açıklamada bulundu.