Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

41. Kocaeli Rallisi Start Aldı

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. yarışı 41. Kocaeli Rallisi, seremonik startla başladı. 55 araç ve 110 sporcu yarışacak.

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. yarışı 41. Kocaeli Rallisi, seremonik startla başladı. 55 araç ve 110 sporcu yarışacak.

41. Kocaeli Rallisi’nin Seremonik Startı Gerçekleşti

2024 Türkiye Ralli Şampiyonası kapsamında gerçekleştirilen 41. Kocaeli Rallisi’nin seremonik startı, Kocaeli Otomobil Spor Kulübü (KOSK) organizasyonuyla TOSFED Körfez Yarış Pisti‘nde yapıldı.

Önemli İsimlerin Katılımıyla Tören Düzenlendi

Seremonide, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, yarışın startını vererek etkinlik için önemli bir başlangıç yaptı.

Yarış Detayları

5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan rallide, 55 otomobil ve 110 sporcu toplamda 114,70 kilometre uzunluğundaki 9 toprak etapta mücadele edecek. Ralli merkezi ile servis alanı TOSFED Körfez Yarış Pisti olarak belirlenmiştir.

Final Gününde Yarış Sona Erecek

Etkinlik 6 Ekim Pazar günü tamamlanacak ve spor tutkunları için heyecan dolu anlar yaşanacak.

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. yarışı olan 41. Kocaeli Rallisi'nin...

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. yarışı olan 41. Kocaeli Rallisi’nin seremonik startı verildi. Açılış seremonisinde yarışın startını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba verdi.