Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü Maçına Hazır

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü maçı için hazırlıklarını tamamladı. Isaac Donkor, taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü maçı

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü maçı için hazırlıklarını tamamladı. Isaac Donkor, taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Adanaspor, Keçiörengücü’ne Karşı Hazırlıklarını Tamamladı

Adanaspor, Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Maç, yarın saat 20.00’de Yeni Adana Stadı’nda gerçekleştirilecek.

İdman Detayları

Kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana temsilcisi, Çatalan Tesisleri’nde basına kapalı bir idman gerçekleştirdi. Bu çalışmaya yardımcı antrenör Francois Ciccolini liderlik etti.

Isaac Donkor’dan Açıklamalar

Savunma oyuncusu Isaac Donkor, yaptığı açıklamada, lige verilen arada iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade etti. Donkor, maç için odaklandıklarını ve kazanmak istediklerini belirtti.

Donkor’un Taraftar Mesajı

“Taraftarlarımıza her zaman ihtiyacımız var. Maçlarımızda onları görmek istiyoruz ve iyi-kötü her durumda destek olmalarını diliyoruz. Sezon boyunca yanımızda olmalarını bekliyoruz,” dedi.

Şimdi Adanaspor, bu önemli maçı beklemeye başladı ve başarı için tüm hazırlıkları tamamladı.

Adanaspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maçın...

Adanaspor, Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Savunma oyuncusu Isaac Donkor, açıklamada bulundu.