Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahlatcı Çorum FK’dan Transfer Müjdesi

Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, transfer çalışmalarını değerlendirdi ve bir oyuncunun transfer edileceğini açıkladı.

Çorum FK Başkanı Oğuzhan

Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, transfer çalışmalarını değerlendirdi ve bir oyuncunun transfer edileceğini açıkladı.

Ahlatcı Çorum FK Transfer Çalışmalarını Değerlendiriyor

Trendyol 1. Lig takımlarından Ahlatcı Çorum FK’nın başkanı Oğuzhan Yalçın, bir basın toplantısında transfer sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Bir Kanat Oyuncusu Geliyor!

Yalçın, Çorum Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen toplantıda, “Muhtemelen bir transfer yapacağız ve transferi kapatacağız” diyerek transfer sürecinin son aşamasına gelindiğini belirtti. Yalçın, mevcut kadroya ek olarak bir kanat oyuncusunu kadrolarına dahil etmek üzere hazırlıklar yaptıklarını ifade etti.

Transfer Süresinin Sona Ermesine İki Gün Kaldı

Transfer döneminin bitmesine yalnızca iki gün kaldığını hatırlatan Yalçın, “Cuma gününe kadar bu transferi tamamlamış olacağız. Fakat başka bir transfer daha yapmayı düşünmüyoruz. Çok fazla oyuncuyla kadroyu şişirmek istemiyoruz” dedi.

Mali Sağlık Önce Geliyor

Kulüp başkanı, öncelikli hedeflerinin mali açıdan sağlıklı bir ilerleme sağlamak olduğunu vurguladı. Yalçın, geçen yılki kadronun %80 oranında korunmasının ve teknik direktör Serkan Özbalta‘nın görevine devam etmesinin önemine dikkat çekti.

Hedef Süper Lig

Bu sezon takımın hedeflerinden birinin maddi açıdan ligi şampiyonlukla tamamlamak, diğer hedefinin ise Süper Lig’e yükselmek olduğunu belirten Yalçın, “Taraftarlarımızdan sabır bekliyoruz. Geçmişte kaybettiğimiz değerleri yeniden kazanmamız için uzun bir süreçten geçmemiz lazım” diye sözlerine devam etti.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK'nın başkanı Oğuzhan Yalçın (ortada), Çorum Şehir...

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK’nın başkanı Oğuzhan Yalçın (ortada), Çorum Şehir Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı.