Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalya’da Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu Yapılacak

Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu, Antalya’da düzenlenecek. Alper Cavit Kabakçı, yönetim kurulu üyeliğine aday.

Uluslararası Kano Federasyonu Genel

Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu, Antalya’da düzenlenecek. Alper Cavit Kabakçı, yönetim kurulu üyeliğine aday.

Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu Antalya’da Toplanacak

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF), 7-8 Kasım tarihlerinde Antalya’da önemli bir genel kurul gerçekleştirecek. Bu toplantı, Türkiye’de ilk kez organize edilecek ve kano camiası yeni başkanını seçme fırsatı bulacak.

Seçimler ve Adaylar

Antalya’daki genel kurulda, Alman aday Thomas Konietzko tek başına yarışacakken, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, ICF Yönetim Kurulu üyeliği için adaylık başvurusu yaptı.

Önemli Konuklar

Etkinliğe, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Uğur Erdener gibi önemli isimlerin katılacağı belirtildi.

Alper Cavit Kabakçı’nın Açıklamaları

Kabakçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemizde böyle bir organizasyonu yapmanın heyecanı içerisindeyiz. Uluslararası Kano Federasyonu’nun treasurer pozisyonuna adayım. Ülkemiz adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) Genel Kurulu, Antalya'da gerçekleştirilecek. Türkiye Kano...

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) Genel Kurulu, Antalya’da gerçekleştirilecek. Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, açıklamada bulundu.