Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın’da Özel Sporcular Bocce Kupa Müsabakaları Başladı

Didim’de düzenlenen Bocce Kupa Müsabakaları’nın açılışı yapıldı, 81 ilden sporcular katılıyor.

Didim'de düzenlenen Bocce Kupa

Didim’de düzenlenen Bocce Kupa Müsabakaları’nın açılışı yapıldı, 81 ilden sporcular katılıyor.

Aydın’da Bocce Kupa Müsabakaları Heyecanı Başladı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından Aydın’ın Didim ilçesinde gerçekleştirilen Bocce Kupa Müsabakaları başladı. Bu yılki mücadeleler, Ankara Üniversitesi’nin Didim Öğrenci Rehabilitasyon Spor Eğitim Merkezleri’nde yapılıyor.

81 İlden 250 Sporcu Katılıyor

Müsabakalara, Türkiye’nin dört bir yanından 81 ilden down, otizm ve zihinsel engeli olan toplamda 250 sporcu katılıyor. TÖSSFED Asbaşkanı Ensar Kurt, organizasyon hakkında bilgi vererek, “Burada birçok özel sporcumuz, spora olan tutkularını sergileyecek. Ayrıca, müzabakalarda başarılı olan ilk üç takıma madalya ödüllerini vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Özel Sporcular için Farklı Deneyimler

Kurt, sporculara organizasyon dışında farklı deneyimler sunacaklarını belirterek, “Ayrıca ağır engeli olan bireylere yönelik rehabilite hedefli bocce etkinlikleri de düzenliyoruz. Özel çocuklara sahip ailelere önerim, çocuklarınızı spora yönlendirin. Burada, uluslararası alanda dereceler kazanmış sporcularımız da bulunuyor.” ifadesini kullandı.

Son Gün 29 Eylül

Bu heyecan dolu organizasyon 29 Eylül Pazar günü son bulacak. Tüm spor severleri bu muhteşem etkinliği takip etmeye davet ediyoruz.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından Aydın'ın Didim ilçesinde düzenlenen...

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından Aydın’ın Didim ilçesinde düzenlenen Bocce Kupa Müsabakaları başladı.