Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başakşehir-Kayserispor Maçının Ardından: Alper Kelkitli’nin Açıklamaları

Kayserispor’un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, Başakşehir maçını değerlendirerek doğru yolda olduklarını vurguladı.

Kayserispor’un yardımcı antrenörü Alper

Kayserispor’un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, Başakşehir maçını değerlendirerek doğru yolda olduklarını vurguladı.

Başakşehir-Kayserispor Maç Analizi

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona Kayserispor’un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, milli araya puan ya da puanlarla girmek için geldiği İstanbul’da hedefini gerçekleştirdiğini belirtti.

Kelkitli’den Maç Sonrası Değerlendirme

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kelkitli, “Amacımız buradan puan ya da puanlar almaktı. İyi oynayıp kazanamayan bir Kayserispor vardı, milli araya moralli girdik.” ifadelerini kullandı.

Salı günü göreve başladığını hatırlatan Kelkitli, “Kulübün içinde olan antrenörleriz. Oyuncu profilini biliyoruz. Bu nedenle, bize verilen her görevde hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Analiz ve Strateji

Kendisi ve ekibinin, rakip analizi konusunda dikkatli çalıştıklarını kaydeden Kelkitli, “Çağdaş hoca kurs arkadaşımız. Futbolda analizlerin önemi büyük, bu nedenle rakibi iyi analiz ettik. İlk yarıyı 1-0 tamamladık ancak ikinci yarıda yediğimiz erken gol, demoralize olmamıza neden oldu.” dedi.

Genç Oyunculara Fırsat

Türk futboluna daha fazla genç oyuncu kazandırmak istediklerini ifade eden Kelkitli, “Bugün de akademiden yetişen 3 oyuncumuza şans verdik. Amacımız buradan puan ya da puanlar almaktı, milli araya moralli girdik. Gelecek maçlarda daha iyi olacağımıza dair hem umutluyuz hem de buna dair garanti veriyoruz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona...

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona Kayserispor’un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.