Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EHF 2024 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Hazırlıkları Devam Ediyor

A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını Macaristan’da sürdürüyor.

A Milli Kadın Hentbol

A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını Macaristan’da sürdürüyor.

EHF 2024 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Hazırlıkları

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Turnuva Organizasyon Komitesi, A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın katılacağı 2024 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası için Macaristan’ın Debrecen kentinde önemli bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Kimler Katıldı?

Türkiye Hentbol Federasyonu’ndan (THF) alınan bilgilere göre, toplantıya 2024 Avrupa Şampiyonası Türkiye kafilesi başkanı Bora Serter ve 2026 EHF Kadınlar Avrupa Şampiyonası Türkiye Organizasyon Komitesi Başkanı Ayberk Dilmen katıldı.

Şampiyona Detayları İncelendi

26 Kasım-15 Aralık 2024 tarihleri arasında Avusturya, Macaristan ve İsviçre’de yapılacak olan Avrupa Hentbol Şampiyonası’nın bazı detayları toplantıda ele alındı. Delegeler, takımların konaklayacağı oteller, antrenman tesisleri ve maçlar için seçilen Fönix Arena’da incelemelerde bulundu.

Açılış Maçı Bilgileri

A Milli Kadın Hentbol Takımı, turnuvada açılış maçını ev sahibi Macaristan ile oynayacak. Maç, 28 Kasım’da Debrecen’deki Fönix Arena’da (TSİ) 20.00’de başlayacak. EHF 2024 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası’nda Türkiye, A Grubu’nda İsveç, Macaristan ve Kuzey Makedonya ile mücadele edecek.

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın mücadele edeceği EHF 2024 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası...

A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın mücadele edeceği EHF 2024 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası öncesi hazırlıklar sürüyor. EHF Turnuva Organizasyon Komitesi, Türkiye’nin de yer aldığı A Grubu maçlarının oynanacağı Macaristan’ın Debrecen kentinde çalışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya, 2024 Avrupa Şampiyonası Türkiye kafilesi başkanı Bora Serter (sağda) ve 2026 EHF Kadınlar Avrupa Şampiyonası Türkiye Organizasyon Komitesi Başkanı Ayberk Dilmen (sol 2) katıldı.