Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elbistan’da 13. Ultra Maraton Şampiyonası 5 Ekim’de Başlıyor

Kahramanmaraş’ta 13. Elbistan Ultra Maratonu için hazırlıklar sürüyor. 5 Ekim’de başlayacak organizasyona dünya genelinden katılım bekleniyor.

Kahramanmaraş'ta 13. Elbistan Ultra

Kahramanmaraş’ta 13. Elbistan Ultra Maratonu için hazırlıklar sürüyor. 5 Ekim’de başlayacak organizasyona dünya genelinden katılım bekleniyor.

13. Uluslararası Elbistan Ultra Maratonu 5 Ekim’de Düzenlenecek

Kahramanmaraş’ta, uzun bir aradan sonra 13. Uluslararası Elbistan Ultra Maratonu yeniden gerçekleştirilecek. Bu yıl, koronavirüs pandemisi ve Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle iki yıllık bir kesintinin ardından, etkinlik 5 Ekim 2023 tarihinde Elbistan’da yapılacak.

Sporcular 100 Kilometrelik Parkurda Yarışacak

Bu büyük spor organizasyonunda sporcular, 100 kilometrelik zorlu parkuru 18 saat içinde tamamlamak için ter dökecek. Elbistan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Türkan, bu maratonun markalaşması için yoğun bir çaba içinde olduklarını aktardı.

Güvenlik ve Hazırlık Çalışmaları Yapılıyor

Türkan, “Elbistan Kaymakamlığı ile birlikte sporcu İbrahim Şahin öncülüğünde parkur ve güzergah çalışmalarını sürdürüyoruz. Katılımcıların güvenliği için tüm tedbirleri alıyoruz. Bu yılki yarışta koşan her sporcumuza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Uluslararası Katılım Bekleniyor

Ultra Maraton koşucusu İbrahim Şahin, bu yılki etkinliğin koronavirüs salgınında kaybedilenler ve deprem şehitleri anısına düzenleneceğini belirtti. Ayrıca, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun başvuları aldığını ve Azerbaycan, Rusya, Almanya ve Moldova gibi ülkelerden yoğun bir ilgi olduğunu vurguladı. Şu an itibarıyla 50’den fazla atletin 100 kilometrelik parkurda koşması bekleniyor.

Kahramanmaraş'ta 13. Uluslararası Elbistan Ultra Maraton Türkiye Şampiyonası düzenlenecek....

Kahramanmaraş’ta 13. Uluslararası Elbistan Ultra Maraton Türkiye Şampiyonası düzenlenecek. Elbistan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Türkan (sağda) ve Ultra Maraton koşucusu İbrahim Şahin (ortada) organizasyon öncesi bir araya geldi.