Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Göztepe Maçını Değerlendirdi

Arda Turan, Göztepe galibiyeti sonrası oyuncularının performansını övdü ve gelecek maçı değerlendirdi.

Arda Turan, Göztepe galibiyeti

Arda Turan, Göztepe galibiyeti sonrası oyuncularının performansını övdü ve gelecek maçı değerlendirdi.

Eyüpspor, Göztepe’yi Güçlü Bir Oyunla Geçti

Trendyol Süper Lig’inin 9. haftasında evinde Göztepe’yi 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor, teknik direktör Arda Turan ile ilerleme kaydetti. Müsabakanın ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Turan, takımının sergilediği performansla ilgili duygularını paylaştı.

Arda Turan: “Oyuncularım Muazzam Bir Performans Gösterdi”

Arda Turan, “Oyuncularım, bugün muhteşem bir performans sergiledi. 90 dakika boyunca coşkuya ve temasa karşılık verdiler. Onlarla gurur duyuyorum. Uzun zamandır çok iyi oynuyoruz” sözleriyle oyuncularının çabasını övdü.

Göztepe’ye Saygı ve Hakem Performansı

Turan, Göztepe’nin ligde zorlu bir rakip olduğunu belirtirken hakemlerin de iyi bir yönetim sergilediğini ifade etti. “Göztepe, yüksek şiddette ve temasta ligin en üstündeki takımlardan biri. Hakem arkadaşları tebrik ediyorum” dedi.

Bir Plan Üzerinde Çalışıyoruz

Dış sahada da iyi performans göstermeye devam ettiklerini belirten Arda Turan, “Uygulamayı hedeflediğimiz bir plan var ve bunun için çalışıyoruz. Ancak büyük kariyere sahip oyuncuları başka alışkanlıklara yöneltmek kolay değil” diye ekledi.

Başakşehir Maçına Hazırlık

Gelecek hafta oynayacakları RAMS Başakşehir maçı hakkında düşüncelerini paylaşan Turan, “Başakşehir, Türkiye’ye örnek bir kulüp ve çok kıymetli hocaları var. Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Önemli takımlara karşı haddimizi bilerek oynayacağız, ama kendi oyunumuzu oynamaktan geri durmak istemiyoruz” açıklamalarında bulundu. Başakşehir ile olan geçmişine de vurgu yapan Turan, “Başakşehir benim için çok sevdiğim bir kulüp, hayatımın önemli bir döneminde oradaydım” şeklinde sözlerini tamamladı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor'da...

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında konuk ettiği Göztepe’yi 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor’da teknik direktör Arda Turan, müsabakanın ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.