Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Maçının Ertelenmesi Üzerine Açıklamalar

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş kadın basketbol maçı, saha olayları nedeniyle ertelendi. Kulüp başkanından açıklama: artık bu olaylar olmamalı.

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş kadın basketbol

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş kadın basketbol maçı, saha olayları nedeniyle ertelendi. Kulüp başkanından açıklama: artık bu olaylar olmamalı.

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Maçı Ertelendi

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasında gerçekleşmesi beklenen FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, yaşanan saha olayları sebebiyle ertelendi. Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, olayların kadın basketbolu için son derece üzücü olduğunu ifade etti.

Olayların Sebebi ve Cevaplar

Özkan Arseven, karşılaşmanın başında Fenerbahçe taraftarının attığı patlayıcı maddelere kendi taraftarlarının karşılık vermesinin büyük bir yanlışlık olduğunu belirtti. “Bu tarz olaylar büyük maçlarda yaşanabiliyor fakat bir kadın basketbol maçında böyle şeylerin yaşanması kabul edilemez. Biz, basketbol salonlarında kadınları ve çocukları daha fazla görmek istiyoruz,” dedi.

Ortak Karar ve Yeni Tarih

Maçın ertelenmesi talebini Beşiktaş olarak kendilerinin ilettiğini belirten Arseven, Fenerbahçe’nin ise maçı oynamak istediğini ifade etti. Ancak Ali Koç ile yapılan görüşmeler sonucunda ortak bir karar alındığını aktardı. Arseven, “Yarın yeniden mücadele edeceğiz. İki takıma da başarılar diliyorum,” şeklinde konuştu.

Karşılaşma, yarın saat 16.00’da Basketbol Gelişim Merkezi’nde kaldığı yerden devam edecek.

Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven,  AA muhabirine açıklamalarda...

Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.