Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’dan Twente Maçı Değerlendirmesi

Mourinho, Twente ile oynanan maçı ve üst tura çıkma hedeflerini yorumladı, takımının performansını değerlendirdi.

Mourinho, Twente ile oynanan

Mourinho, Twente ile oynanan maçı ve üst tura çıkma hedeflerini yorumladı, takımının performansını değerlendirdi.

Fenerbahçe’nin Twente ile Oynadığı Maç Sonrası Yorumlar

UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Hollanda ekiplerinden Twente ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, doğrudan üst tura çıkmayı hedeflediklerini açıkladı.

Maç Sonrası Değerlendirme

Twente Stadı’nda gerçekleşen maç sonrasında basın toplantısı düzenleyen Mourinho, puan hedefini net olarak bilmediğini ancak doğrudan üst tura çıkmak için 11’den fazla puan almaları gerektiğinin altını çizdi. “Adım adım düşünüyorum. Üst tura çıkmayı hedefliyoruz,” diyen Mourinho, zorlu bir kura çektiklerini ve özellikle ev sahibi takımlar karşısında daha fazla puan toplamaları gerektiğini belirtti.

Hakem Performansı ve Rakip Analizi

Mourinho, hakemlerin maçı iyi yönettiğini ifade ederken, her iki takımın da hakeme yardımcı olduğunu belirtti. “Almış olduğumuz 1 puan için mutluyum ama bu kutlama sebebi değil. İyi bir maç oldu,” dedi.

Ayrıca, gazetecilerin rakiplerini önemsemediğini söyleyen Mourinho, “Twente’ye karşı zorlandığımızda onların hakkını teslim etmemiz gerekiyor. İyi kanat oyuncularına sahipler,” şeklinde görüş belirtti.

Pozisyonlar ve Gelecek Hedefleri

Maçta 0-0 durumundayken iki net pozisyona girmelerine rağmen bunları değerlendiremediklerini hatırlatan Mourinho, bu pozisyonların üzerinde çalıştıklarını ve daha iyi olabileceklerinin altını çizdi. “Savunma oyuncularının kart görmesi, özellikle deplasmanda oynamada zorluk yaratır. Jayden çok iyi bir performans sergiledi,” dedi.

Mourinho, rakip takımın kalitesine de dikkat çekerek, “Kaliteleri olduğunu daha önce belirtmiştim. Geçiş oyunlarında zorluk yaşamak kaçınılmaz. İyi bir teknik direktörleri var ve bu tür takımlara karşı geri düşmek zor,” şeklinde konuştu.

Son olarak, oyuncu yaşının kendisi için önemli olmadığını dile getiren Mourinho, Dušan Tadić hakkında övgü dolu sözler sarf ederek, tecrübeli oyuncunun maç içerisindeki katkısını vurguladı.

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında konuk olduğu Twente ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin...

UEFA Avrupa Ligi’nin 2. haftasında konuk olduğu Twente ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’nin Hollandalı savunmacısı Jayden Oosterwolde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.