Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray-Alanyaspor Maçından Öne Çıkanlar

Galatasaray, Alanyaspor ile oynadığı maçta tek oyuncu değişikliği yaptı. Taraftarlar kadın ve çocuğa şiddete karşı protesto düzenledi.

Galatasaray, Alanyaspor ile oynadığı

Galatasaray, Alanyaspor ile oynadığı maçta tek oyuncu değişikliği yaptı. Taraftarlar kadın ve çocuğa şiddete karşı protesto düzenledi.

Galatasaray ve Alanyaspor Karşı Karşıya

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray, sahasında Corendon Alanyaspor’u ağırladı. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi’nde RFS ile oynanan maçın kadrosunda yalnızca bir değişiklik yaptı.

Değişen Oyuncular

Göztepe’deki karşılaşmada Galatasaray, Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, İsmail Jakobs, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Yunus Akgün ve Mauro Icardi ile sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Roland Sallai, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Elias Jelert, Victor Nelsson, Yusuf Demir, Michy Batshuayi ve Metehan Baltacı yer aldı.

Osimhen Statta

Galatasaray’ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, sakatlığı nedeniyle oyunda olamasa da karşılaşmayı statta takip etti. Osimhen, maçı locadan izlemeyi tercih etti.

Sosyal Mesaj: Kadına ve Çocuğa Şiddete Hayır

Maç öncesinde, kadın ve çocuklara yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir protesto düzenlendi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, son günlerde yaşanan üzücü olaylara tepki göstererek “Kadına ve çocuğa dokunma” yazılı pankart açtı. Ayrıca, zaman zaman çeşitli tezahüratlarla bu konuda duruş sergilediler.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor takımları, RAMS Park'ta...

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor takımları, RAMS Park’ta karşılaştı. Karşılaşma öncesi kadın ve çocuğa yönelik şiddete tepki gösterildi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, İstanbul’da Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner’in öldürülmesine tepki göstererek, “Kadına ve çocuğa dokunma” pankartı açtı.