Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Guela Doue transferini başlamadan bitirdi

Galatasaray, Guela Doue transferinden vazgeçti. Kulüp yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, oyuncunun çevresindeki kişilerin taleplerinin artması nedeniyle görüşmelerin sonlandırıldığını belirtti.

Galatasaray, Guela Doue transferinden

Galatasaray, Guela Doue transferinden vazgeçti. Kulüp yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, oyuncunun çevresindeki kişilerin taleplerinin artması nedeniyle görüşmelerin sonlandırıldığını belirtti.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, futbol takımının gerçekleştireceği antrenman öncesinde GSTV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, transfer sürecinde yaşanan bilgi kirliliği ve taraftar eleştirileri hakkında konuşarak, kulübün bu konularda daha dikkatli olacağını belirtti. Ayrıca, transfer görüşmelerinin gizli yürütülmesi için daha fazla çaba göstereceklerini ifade etti.

Hatipoğlu, Zenit’te forma giyen Wendel transferiyle ilgili olarak, ‘Wendel kendi alanındaki çok önemli oyunculardan biri. Kadroya katmak için çalışmalar yaptığımız bir oyuncu. Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıyor ancak oynamış olduğu kulüp en iyi oyuncusunu bırakmak istemiyor, biz burada ısrarcıyız. Süreçte negatif bir durum yok. Bu kadar iyi oyuncuları takımları da bırakmak istemiyorsa transfer etmek kolay olmuyor. Bu zor süreci başarıyla tamamlayacağımıza inanıyoruz.’ şeklinde konuştu.

Hatipoğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Arka planda biz başka oyuncularla bu süreçleri eş zamanlı götürüyoruz. Yakın bir zamanda hem sağ bek hem orta saha için Galatasaray’a yakışan oyuncuları kazandıracağımıza inanıyoruz.” dedi

galatasaray haber

Galatasaray’da Transfer Sürecinde Bilgi Kirliliği Endişesi

Galatasaray’da transfer sürecinde yaşanan bilgi kirliliği, kulüp yetkililerini rahatsız ediyor. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Hatipoğlu, transfer görüşmeleri sırasında yaşanan bilgi sızmalarının kulübe zarar verdiğini belirtti. Transfer görüşmelerinin gizli yürütülmesi için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Hatipoğlu, bilgi sızmalarının önüne geçmek için daha fazla çaba göstereceklerini ifade etti.

Galatasaray’da Transfer Sürecinde Bilgi Kirliliği ve Taraftar Eleştirileri

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, transfer sürecinde yaşanan bilgi kirliliği ve taraftar eleştirileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, Galatasaray’ın popüler bir kulüp olduğunu ve sosyal medyada her konunun haber haline geldiğini belirterek, “Galatasaray’ın her adımı ilgi çekiyor ancak bunun zarar verecek noktadaki haberlerden bir şekilde arındırılması gerekiyor.” dedi.

Transfer konusunda resmi site dışındaki haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan Hatipoğlu, “Taraftarlarımız bizi eleştirmekte haklılar, biz bir hedef koymuştuk kamp dönemine yetiştirme hedefi. Transferdeki zorluklar nedeniyle bu hedefimize gecikmeyle devam ediyoruz.  Bizden bir haber gelmedikçe transfer konusunda ‘bitti’ demediğimiz sürece bu haberlere itibar edilmesin. Haberler hep oldu, geçmişte de oldu ve bugün de yapılıyor.” ifadelerini kullandı.

Son olarak, Matias Vecino’nun transfer gündemlerinde olmadığını belirten Hatipoğlu, taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi.