Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Hakim Ziyech için kararını verdi

Galatasaray, Hakim Ziyech’i kadrosunda tutmaya karar verdi. Son dönemdeki başarılı performansı sonrası Faslı oyuncunun geleceği netleşti.

Galatasaray, Hakim Ziyech'i kadrosunda

Galatasaray, Hakim Ziyech’i kadrosunda tutmaya karar verdi. Son dönemdeki başarılı performansı sonrası Faslı oyuncunun geleceği netleşti.

Yeni sezon öncesi Avusturya’da kamp yapan Galatasaray kadrosunda, Faslı yıldız Hakim Ziyech de yer alıyor. Ziyech, kamp boyunca gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

Geçtiğimiz sezon eleştirilerle karşılaşan Hakim Ziyech, yeni sezon hazırlık maçlarında bekleneni verdi. Trencin, Lecce ve Parma maçlarına ilk 11’de başlayan Ziyech, özellikle Lecce maçında attığı gol ve yaptığı asistle dikkat çekti ve olumlu tepkiler aldı.

Hakim Ziyech

ZİYECH KALIYOR!

TRT Spor’un özel haberine göre, Galatasaray yönetimi, Faslı yıldız Hakim Ziyech’i kadroda tutmaya kararlı. 31 yaşındaki futbolcu için astronomik bir teklif gelmediği sürece, sarı-kırmızılılar tecrübeli oyuncusuyla yollarını ayırmayı düşünmüyor.

Forma rekabetindeki hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Ziyech, takımda kalmak istediğini net bir şekilde gösteriyor. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadroya katılan ve daha sonra bonservisi alınan Faslı yıldız, 23 maçta 8 gol ve 4 asistle önemli bir katkı sağlamıştı.