Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk: “Transferde Fazla Yapmadık”

Metin Öztürk, Galatasaray’ın transfer stratejisini açıkladı. 5 oyuncunun alınmasının yeterli olmadığını vurguladı.

Metin Öztürk, Galatasaray'ın transfer

Metin Öztürk, Galatasaray’ın transfer stratejisini açıkladı. 5 oyuncunun alınmasının yeterli olmadığını vurguladı.

Galatasaray’da Transfer Açıklamaları

Galatasaray Kulübü’nün İkinci Başkanı Metin Öztürk, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan transferlerin yeterli olup olmadığını sorgulayan Öztürk, “Şimdi 2 ya da 3 oyuncu yeterliyken, 5 oyuncunun gelip de transferin yetersiz görülmesini anlamakta zorluk çekiyorum,” dedi.

Unutulmaz Metin Oktay Anması

Öztürk, bu açıklamaları, sarı-kırmızılıların efsane oyuncusu Metin Oktay’ın vefatının 33. yılı anma töreninde yaptı. Yaptıkları transferlerin birkaç önemli oyuncuyu hedef aldığını belirten Metin Öztürk, “Geçen sene şampiyon olduktan sonra bu takımın neye ihtiyacı var? diye sorsalardı, 1 ya da 2 oyuncu denebilirdi,” ifadelerini kullandı.

Transferde Strateji ve Planlama

Öztürk, transfer stratejilerinin başında gelen isimlerden Icardi ve Batshuayi’yi örnek vererek, “Bir Icardi’miz var, bizim için kral. Arkasından bir Batshuayi geldi, bence ikinci santrfor olarak geldi ama birincisi kadar etkili,” şeklinde konuştu.

Kadro Fazlalığı ve Gelecek Planları

Takımda bazı oyuncuların ayrıldığını hatırlatan Öztürk, “Kerem Aktürkoğlu hariç, ayrılanlar geçen sene ilk 11’de fırsat bulamadı ama çok kıymetli oyuncularımızdı,” dedi. Yönetim olarak planlamaya çok dikkat ettiklerini dile getirdi.

Baskı ve Hedef

Öztürk, “Bu yönetimin hatası, 5 dönemde yapacağı işi 1 dönemde yapmak,” şeklinde konuştu. Ayrıca, Galatasaray’ın 25. şampiyonluğuna odaklandıklarını ifade ederek, “Gerçek 5’inci yıldızla taraftarımızla kucaklaşacağız” dedi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, sarı-kırmızılıların unutulmaz oyuncularından...

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, sarı-kırmızılıların unutulmaz oyuncularından “Taçsız Kral” lakaplı Metin Oktay’ın vefatının 33. yılı vesilesiyle kabri başında yapılan anma töreninin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.