Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Petrol Ofisi, Slavia Prag ile Deplasmandaki Maç için Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray Petrol Ofisi’nin teknik direktörü Metin Ülgen, Slavia Prag maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Petrol Ofisi'nin teknik

Galatasaray Petrol Ofisi’nin teknik direktörü Metin Ülgen, Slavia Prag maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Petrol Ofisi, Slavia Prag ile Nefes Kesen Bir Mücadele Sonrası Rövanş Hazırlıklarına Devam Ediyor

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda, Galatasaray Petrol Ofisi’nin Çek ekibi Slavia Prag ile 2-2 berabere kalmasının ardından, takımın teknik direktörü Metin Ülgen, maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

“Deplasmandaki Maça İnanarak Gideceğiz”

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından Ülgen, “Ne olursa olsun turu geçmek istiyoruz. Deplasmandaki maça bu inançla gideceğiz” dedi. Maçta 2-0 önde bulunduklarını hatırlatarak, son dakika golü ile 2-2 berabere kalmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Duran Top Avantajı ve Oyunun Değerlendirmesi

Ülgen, rakibin duran toplardaki etkisine dikkat çekerek, “Çalıştığımız yerden iki gol yedik. Duran toplarda çok etkililer. Oyunda çok iyiydik ancak maçı kötü bitirdik” sözlerini kullandı. Ayrıca, kazanarak avantaj elde etmenin önemine vurgu yaptı.

Rövanş İçin İyi Bir Hazırlık Süreci

Rövanş maçında daha iyi bir performans sergilemek için hazırlık yapacaklarını söyleyen Ülgen, “Rakibimizi daha iyi tanıdık. Ona göre önlem alacağız. Yenilmeyecek bir takım değil” dedi. Ayrıca, taraftarın desteği ile bu maçı kazanma kararlılığında olduklarını belirtti.

Taraftar Desteği Önemli

Son olarak, “Taraftarımız yanımızda olsun veya olmasın, orada turu geçmek istiyoruz” diyerek, inançlarının sonsuz olduğunu ifade etti. Galatasaray Petrol Ofisi, çarşamba günü oynanacak olan rövanş maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk...

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Çekya’nın Slavia Prag ekibiyle Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karşılaştı. Galatasaray Petrol Ofisi Teknik Direktörü Metin Ülgen, maçın ardından AA muhabirinin sorularını yanıtladı.